Evet abi aynen bursa mt olarak festivallerde yüz bu sezon. Karadeniz gezisi yanlız çok keyif li olacak. Sinan hocam memduh doktor mehmet falan. Süper olacak
Şimdiden çok gezeceğiz diye kanım kaynıyor coşkun kaptan.
Bu arada motomaxta indirimler bitti galiba de mi?
Haberiniz var mı?
Birşeyler daha alayında,uzun yolculuklara hazır olayım bari.![]()
Merhaba
28 şubatta girdim sinava ve gectim.banada dosya 2 haftada hazir olur dediler.Biraz sabirsizlaniyorum ama 1 hafta kaldi..
Toplantılara bekleriz. Ama aynı şahışları aynı ortamda birdaha bulamazsın. Bahsettiğin iki ismin toplantıları farklı yapılıyor. Hangisini begenirsen oraya gidersin.Arkadaşlar bu gezilerde aranızda olmaktan mutluluk duyarım.Geçen yazın sonlarına doğru mt nin bi toplantısında bulunmuştum hatırladığım isimler memduh bey ve nevin hocayla tanışmıştım gerçekten iyi bi ortam var bu yaz gezilerde işim el verdiği sürece bulunmak isterim.
Toplantılara bekleriz. Ama aynı şahışları aynı ortamda birdaha bulamazsın. Bahsettiğin iki ismin toplantıları farklı yapılıyor. Hangisini begenirsen oraya gidersin.
Bursa ehliyet konusunda hic bi egitim vermeden cok fazla para istiyor kurslar b ehliyetim var onerilerinize ihtiyacim var tesekkur ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------
Bursa ehliyet konusunda hic bi egitim vermeden cok fazla para istiyor kurslar b ehliyetim var onerilerinize ihtiyacim var tesekkur ederim
waaay mt de ayrılıklar söz konusu ama beni alakadar etmez gezi olsun seviyeli ortam olsun yeter:bounce: