2014 model sıfır aldım, 1 sene olacak neredeyse ve çok memnunum. Sorun yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarım oldu, vitesten atma ise 2014'te duymadım. Fan ve müşürü bozulanlar, ses gelenler, hatta deposu çatlak çıkanlar vs. oldu. Yani ilk başlarda biraz uğraşmak gerekebilir. Biz iki kişi 160kg ediyoruz, yük dolu halde Bolu dağına tırmandık, uzun gezilere gittik, dur kalk trafikte de kullandık ve bir sorun yaşamadık, hala da severek kullanıyorum. Yedek parçası pek ucuz sayılmaz ama bolca var, bakımları da çok basit ben kendim yapıyorum. Tabi dürüst olmak lazım yeni fiyatı 10000TL falanmış sanırım, bence bu kadar para verilecek motor değil. Kaldı ki ben 8900'e aldım, yine pahalı olduğunu düşünüyorum ama tip olarak benim beklentilerimi tam anlamıyla karşıladığı için aldım.
Bu arada titreşim rahatsız edici düzeyde değil, koltuk aşırı rahatsız olduğu için titreşimden ziyade 1 saat sürüş sonrası sağlam ağrı yapıyor. Son hız olan 140-150km/h (ibrenin gösterdiği, gerçekte 20km/h düşmek lazım bu rakamlardan) civarında titreşim tabi ki var..
Bence en olumsuz yani standart dışı ölçüleri, elcik alırsın olmaz, lastik bakarsın ölçü yüzünden pahalı, zinciri uzun ses yapar, gidon değiştirmek istersin dar gelir vs..
Özetle şekli düzgün, pek sorunlu sayılmayan, ama pahalı bir motor olduğunu söyleyebilirim.