On fren hidroligi azaldiysa ya hodrolik hattinda kacak var ya da on fren balatasi bitmiş demektir.
arka fren kampana zaten..4500 kmde balatan bitmez sanırım. servise götürmen iyi olur kaçak olabilir.on frenın mı arka frenın mı bılmıyorum vallaama su gozle gordugumuz sag ust kosede kenarda duran ön herelde demı ? ee ne yapmam gerekıyor sımdı servıs doldurur mu kendım yapabılırmıyım
bıde kac gundur bırsey dıkkatımı cektı motorda ? arka amasörlerın duzgun calısıp calısmadıgını nasıl anlıyoruz
Kardesımben sadece motora bınerım boyle seylerde hıc bır bılgım fıkrım yok valla sızlere soruyorum ıste sureklı kb
neen boyle bır soru sordun dersende 2 ay once gectıgım yoldan tumseklerden kasıslerden gectıgım zaman pek rahatsız etmıyordu sımdı aynı yerlerden yollardan gecıyorum motor sankı esnemıyor gıbı amasorler dırek temas edıyor hıssedıyorum yanı
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------
bıde aklıma gelmısken bırsey daha sorayımbende motorsıklet zıncır yagı var ama sadece zıncır ı yaglıyorum bıde arada bır ayaklıga sıkıyorum motorun baska neresı yaglanır ?
Kardesımben sadece motora bınerım boyle seylerde hıc bır bılgım fıkrım yok valla sızlere soruyorum ıste sureklı kb
neen boyle bır soru sordun dersende 2 ay once gectıgım yoldan tumseklerden kasıslerden gectıgım zaman pek rahatsız etmıyordu sımdı aynı yerlerden yollardan gecıyorum motor sankı esnemıyor gıbı amasorler dırek temas edıyor hıssedıyorum yanı
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------
bıde aklıma gelmısken bırsey daha sorayımbende motorsıklet zıncır yagı var ama sadece zıncır ı yaglıyorum bıde arada bır ayaklıga sıkıyorum motorun baska neresı yaglanır ?
Lastik havalarini da bi kontrol et. Wd 40 ile anahtar deliklerini,ön arka basaklari,on fren manetinin bağlanti yerini,debriyaj telinin bloğa bağlandiği yeri vs hareketli gördüğün her yeri yaglayabilirsin. Ben uzun kisa,far,sinyal dugmesine kadar heryere sıkardım.
Bu arada özlemişim sizleri,forumdaki en sevdigim başlık burasi. iyisinizdir insallah![]()
Çok şükür sizleri sormalı..390 topiğinde pek kimse yok sen gene bura takıl :cat:
bı ara gercekten forum cok sessızdısırf bırılerı yorum atsın dıye sacma sapan yorumlar atıp soru sordgum oldu baktımkı hala kımseden ses soluk yok bende artık gırmıyordum su bı kac gundur gene aktıf
gayette guzel bu arada lastıklerımızın on arka havası kac ?
Bugün bir bayi ile gorustum bizim cb'lerin satisina Nisan Mayıs gibi başlanacağını söyledi. Fiyat olarak kesin bir şey yok ama 4.500den aşağı olmaz diye de kendi kişisel fikrini belirtti.
Ben de motoru bu yakın zamanlarda tekrar satışa çıkaracağım. Ancak henüz ilana koymadim.
Bende iyiyim tesekkur ederim, 390 basliginda yeller esiyor, zaten izmitte de benden baska 390 kullanan yok. (Yada ben gormedim) vallahi şaka maka yalnız kaldım tek tabanca takılıyorum![]()
Ön 29 arka 33...