R6 yı hiç sürmedim ama fuarda oturdum.
Dahada oturmam
Ben 1,85 e 110 kilo civarıyım.
Eğer hiç yüksek cc ss ye binmesiyseniz önce bir oturun derim.
İstesemde böyle bir aleti süremem şahsen.
Daha doğrusu maksimum 5 dk sürerim gibi geldi.
Gsxr600 daha rahattı.
Hatta r1 bile daha rahat geldi bana.
R6 yı pistten başka kullanmak istemezdim sanırım.
biraz kilolusunuz o yüzden olabilir ben rahatlık arasam araba alırdım. ama motor başka![]()
trollsün galiba![]()
ama gende soruna cevap vereyim
şehir içi uzun yolda bu motorlar kullanılmaz çünkü
şehir içinde gidon turu az olduğundan aralara girilmez ve hararet yapar hemen
uzun yoldada oturuş pozisyonu yüzünden ağrılar içinde kalırsın ve eziyete dönüşe bilir yolculuğun
ama eğer troll değilsen ve bunlardan birini alacaksan R6 al çünkü daha hızlı ve daha şekil![]()
Kaç kere uzun yolda yahut şehir içinde bu motorları kullandın? Hararet yapar ne demek? Yapacağınız yorumlar tecrübe dahilinde olsun, kulaktan dolma bilgilerle değil :wiinkk:
hocam bi kere R1 kullandım şehir içinde hararet yaptı,motor sanki huysuzlaşmaya başladı falan ama o zamanlar acemi olduğumdanda ola bilir![]()
hocam bi kere R1 kullandım şehir içinde hararet yaptı,motor sanki huysuzlaşmaya başladı falan ama o zamanlar acemi olduğumdanda ola bilir![]()
ben hiç motosikletle hararet ile karşılaşmadımböyle bir durumda motosiklette ne yapmamız gerek?
arkadaşların bahsettiği hararet, motorun su kaynatıp arızalanması değildir..
racing motorlar çok yüksek ısı üretirler bu sebeple sürekli ilerlemeniz gerekir ki radyatör soğusun,
ama şehir içi sıkışık trafikte kaldığınızda önden hava sirkülasyonu olmadığı için fan motoru devreye girer ve ayaklarınızı dizlerinizi hatta apış aranızı haşlayacak derecede sıcağa maruz kalırsınız..
Hararet mi-fan açmış olmasın ''O''...Sallamayın kardeşim..:bestmt:
600rr r6 la kıyaslanamaz. r6 32 diye çeker. herşeyden önemlisi bu sorunun cevabını bilmiyosanız 600 cc ye geçiş yapma işini bir süre erteleyin
ben de cbr650f öneririm. hem bu iki motor gibi spor görünümlü, hem de uzun yolda daha konforlu.