Günaydın,
Geçen akşam kardeşim küçük bir kaza geçirmiş, dizi ve ayağında hafif yaralanma var neyseki ciddi birşeyi yok çok şükür.
Motorda ise koruma demirleri sürtünmüş lokal boya ile halledeceğim, ayrıca direksiyon kilidi artık kitlenmiyor.
Düşme sonrası olan bişey nasıl olur anlamadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------
Sesini dinle zirilti falan varmi yagsini kontrol et eksilme varmi,motor isindiktan sonra egzozu kokla yag yakan motorun egzoz dumani agir kokar.Elciklere dikkat et asinma varmi km gore asinma olmamasi lazim,silindirle ust kapagin rengine dikkat et degistiyse renk farki oluyo.Test surusu yap yipranmamis motor konforlu ve sessiz olur.
Selam abi,
motoru tanıdık bi abimin aracılığıyla onun arkadaşından aldım, o kadar güvendim ki motoru gördüm kaporayı verdim paramı denkleştirdim ve bir ay sonra aldım.
Başıma gelenleri sayıyorum,
-motorun kafa grenajını değiştirmiş,
-Arka lastiği değiştirmiş michelin vardı Duro takmış.
-Seleyi değiştirmiş dikişleri yırtık sele takmış.
-Topcase aldım alt bağlama aparatı yok.
-Ön teker bilyası dağılmış.
-Silindir blogu değişmiş,
-Yağ değişiminde 300gr. yağ çıktı,
-Sürat kadranı ve Km sayacı bozuktu,
-Gösterge ledleri patlak, fren lambası patlak.
-Sele kilidi bozuktu.
Şimdi eksiklerim sadece lastik geri kalanları yaptırdım, ancak ilk motorum olduğu için ve enayi yerine konduğum için lanet ettim, adama telefonda demediğimi bırakmadım ancak gelgör ki insanoğlu karaktersiz ne desen boş..
Herneyse olan olmuş ben motorumu seviyorum ve özenle kullanıyorum.
Motor alacak arkadaşlara tavsiyem babanızdan da alsanız servise gösterin.
Şimdi kafama takılan soru silindir bloğu değiştiği için başıma ne işler açar, fazla yağ yakarmı? ne olur ne biter kestiremiyorum.
Tecrübelerinizden yorumlarınızı rica ediyorum.
Saygılarımla.
Adem