bu forumda herkes uzak doğu dövüş sanatları ustası ya la? Bir tek ben mi tıfılım be?
sayın hayabusa sahibi çelikat nickli üye abimiz. 233 km ile geçip dünyayı kurtarmışsın. iyiki geçmişsin ya bravooo ::biggrinn. konuyu bukadar uzatmasının sebebi bence arkadaşın haklı olması. ben motosiklet üzerinde sizin kadar vakit geçirmemiş bi insanım. uzun yıllardır 4 teker üzerşndeyim. her gün onlarca km gidip geliyorum. şöförlerin napıcağı belli olmuyo.2 saniyelik bi hapşırma sonucu bile yanllıştıkla direksyonu kırabiliyo. motor enduro vari bir motor. çantalı. bu ince bir bisiklet gibi olan motorlardan değil. adam siz geçesiniz diye zorla sağa yada sola çekilmek zorunda değil. ya yandaki araba aniden bir şeyden kaçmak için sana(motosiklete yol vermek içinçekilen arabaya) girip kaza yaparsa 2 araba pert+ motorsiklet sürücüsü komada.. acelenin ne lüzümü var. bi üyemizin bi imzası vardı yanlış hatırlamıyosam ( motosiklet sürerken tam orada olucaksın. ne ilerisinde ..)
kardeşim jopa sarılmasınınsebebi insan adlı varlığkın iç güdüsel olarak savunma mekanızması. bunun sebebi daha önce bir kızıl derili kabilesinden arkadaşlar (benim gözümde öyle yakın zamandan beri)arabalara çok fazla zarar verdikleri için.
arkadaş zaten motor üzerinde olan birisi. yani bilinçli biri. bence olayı çok uzatmanın lüzümu yok.bu arada eraksoy komik bi yaklaşım olmuş)ölmek için motora binmeyin arkadaşlar. saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------
bu ne tehditler hacı. herkes uzakdoğu dövüş sanatlarını yakından eğitim almış herhal![]()
bu forumda herkes uzak doğu dövüş sanatları ustası ya la? Bir tek ben mi tıfılım be?
mesajı sadece senin için yazmadım berkçiğdem. üzerine alındıysan özür dilerim.hacı derken kendi kendime yazmıştım. herhangi biirine hacı dememilştim yani. hata bende yorum size denk geldi![]()
adam motoru viteste bırakmış napsın :mrgreen:![]()
2013 yılı olması gerekti sanırım, Ankara da en çok cinayet trafikte çıkan tartışmalardan işlenmiş.
Altın elbiseli adam trafikteki sürücülerin 4 yaşındaki bir çocuğun muhakkame gücü ile hareket ettiğini bir yerde okduduğunu söylemişti.
Şöyle konuşmalara bakıyorum da bir birini vurmalar kesmeler falan. Ölümü hapishaneyi oyun sanıyorsunuz sanırım.
Trafikte bende bir kaç kez kaza yapmama sebebiyet veren insalarla ışıkta ya da başka bir şekilde karşılaşma imkanım oldu. Beyefenfdi farketmediniz sanırım ama az önce kaza yapıyordum diyerek ten cümleye girdim ve özür dilediler. Bu bir kaç kez oldu, onun dışında da kaza olmamışsa hiç muhattap olmam gazlar giderim. Yol isteyene de her zaman yol veririm.
Son bir kaç aydır motosiklet te kullanmaya başladım. Trafikteki araçların hızı 0km düşmedikçe kolay kolay aralara girmiyorum. Yol verenlere fırsat buldukça başımı öne eğerek teşekkür ediyorum. Yol vermeyenlere ise durup montumu falan düzeltiyorum o yol verene kadar.
Ben numara vermiyeceğim, ama yeşil ninja 250sl motorum ve, siyah yeşil montum ve yine yeşil AGV k4 kaskımdan beni tanıyabilirsiniz. Trafikte beni görürseniz selam verinvaktimiz olursa size bir kahve ısmarlarım
![]()
Ankarada normaldir öyle şeyler hocam, dün şahit oldum, biri diğerine silahını ödünç vermiş. Öbürü geri vermemiş, iş uzamış. Emanet alanın babası gelmiş, ifade şu; "Tamam ben birazdan evdeki silahları getiririm, hangisi seninse gösterirsin, veririz, uzatma!" Merak ediyorsanız emaneti veren 35 yaşında, emaneti alan 17 falan. İçine tükürdüğümün sistemi katil yetiştiriyor anca. Sokak ortasında vururlar burda birbirlerini önce ben geçecektim diye.
bizde ankarada 34 plakalılar için aynısını diyorduk :cyclopsan
eyvah ankara - istanbul catısması cıkmasın sımdı![]()
bizde ankarada 34 plakalılar için aynısını diyorduk :cyclopsan