Motorsiklet garajı imalatı fikri

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.kalite-fiyat oranını tutturursanız satışlar cok fazla olur diye düşünüyorum. Kendimce aklıma gelen birkaç tavsiyem var. Küçükte olsa bi havalandırma koyun (güvenliği bozmayacak şekilde).Zemin çok önemli,motoru bıraktığımızda yağ,benzin akabilir kolay temizlenebilir olması çok önemli. Örnek teşkil etmesi açısından ilandaki ürünün zemini(malzemenin adını bilmiyorum:D)
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...lk-demonte-motorsiklet-garaji-148585401/detay

Bu resim almanyadaki garaj imalatçısını dan alınma... Alman firmaya Telefon açın size 2000€ diyecekler. Bu ilanı giren arkadaşa sipariş ederseniz aynı ürünü alabileceksmisiniz 2.000TL ye? 2.000TL=714€ yapar Almanyada 2.000€ :thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.kalite-fiyat oranını tutturursanız satışlar cok fazla olur diye düşünüyorum. Kendimce aklıma gelen birkaç tavsiyem var. Küçükte olsa bi havalandırma koyun (güvenliği bozmayacak şekilde).Zemin çok önemli,motoru bıraktığımızda yağ,benzin akabilir kolay temizlenebilir olması çok önemli. Örnek teşkil etmesi açısından ilandaki ürünün zemini(malzemenin adını bilmiyorum:D)
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...lk-demonte-motorsiklet-garaji-148585401/detay

Zemin kolay silinebilir epoksi kapli olacak

Apartman altı garajlara kurulabilecek daha eni dar ama şık tasarımlı modelleri geliştirip, apartman yöneticilerininde itiraz etmeden beğenerek kabul edecekleri hücre garajları da tasarladım.bu da mümkün ancak hücre garaj modelinde kaskları ve ekipmanları evinize çıkarmak durumunda kalacaksınız. hücre daraglar motorunuzu siz yokken kurcalanmaktan koruyacak ve apartmandaki çocukların eğlence oyuncağı olmayacak. Yer kaplamaz aracınıza ait garaj hakkınızın dışına çıkmadan aracın ön kısmına gelen boşlukta konumlanır.

Merhababende tam olarak böyle bir şey bakıyorum, apartman altı garajın kullanılmayan bir bölümüne yere kimyasal dübel atıp kaynatacağım böylece yerinden sökülemez olucak gerçi bu olayı dış ortamda kullanıyor olsamda yapıcam. Kendim yapıcaktım ancak sizin hali hazırda tasarladığınız ve sattığınz bir garaj varsa hazır alabilirim, bunlar için bir web siteniz yada sahibinden dükkan linkiniz var mıdır teşekkürler,

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------

Zemin için epoksi ye gerek yok bence,
3 kriter önemli,
Aksesuar ve motorun çalınmaması için içten vidalı, puntalı vs güvenlikli olmalı,
fiyatı uygun olmalı,
büyüklüğü optimum olmalı zaten bu fiyatın düşük olması içinde gerekli, şahsen ben kaskı ve montu eve alsamda olur.

Merhababende tam olarak böyle bir şey bakıyorum, apartman altı garajın kullanılmayan bir bölümüne yere kimyasal dübel atıp kaynatacağım böylece yerinden sökülemez olucak gerçi bu olayı dış ortamda kullanıyor olsamda yapıcam. Kendim yapıcaktım ancak sizin hali hazırda tasarladığınız ve sattığınz bir garaj varsa hazır alabilirim, bunlar için bir web siteniz yada sahibinden dükkan linkiniz var mıdır teşekkürler,

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------

Zemin için epoksi ye gerek yok bence,
3 kriter önemli,
Aksesuar ve motorun çalınmaması için içten vidalı, puntalı vs güvenlikli olmalı,
fiyatı uygun olmalı,
büyüklüğü optimum olmalı zaten bu fiyatın düşük olması içinde gerekli, şahsen ben kaskı ve montu eve alsamda olur.

Tasarımlarım henüz tescil aşamasında. Üretime ve reklama geçmedi. Yani önümüzdeki kış gibi üretimi düşünüyorum. Bir modelimizde otopark icinde asma raf modelimiz olacak. Arabaniz varsa aynı alana motorunuzuda üste raylı raf ile kaldırıp kolayca depolaya bileceksiniz

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar