Yamaha Kevlarlı Kot Pantolon İnceleme

Öncelikle anlatımda hatalarım olduysa affola.

YAMAHA TDM KEVLARLI KOT PANTOLON

Ürünün özellikleri:

+ Yan koruma
+ Diz koruma
+ Sürtünme ve yanmaya dayanıklı kevlar

Ürünün fiyatı:

Piyasada 215 - 250 arasında değişmektedir.

Geçelim incelememize:

Ürün genel olarak bu şekilde gözükmekte ben siyah renk aldım dilerseniz koyu lacivertide mevcut:

1YZL05.jpg

LpRyNV.jpg

Ürünü ters çevirdiğimizde bu şekilde kevlarlı kısımları ( beyaz olan yerler kevlar ) ve korumaları gözükmekte:

LpRyXa.jpg

EVAgBv.jpg

Ürünün korumaları ( Tüm korumalar EN 1621 onaylı )

9VrQ7o.jpg

mGN3DY.jpg

1YZLbY.jpg

Ürünün etiketi:

rgN341.jpg

Kişi üzerinde nasıl durduğu ( Normal bir kottan daha farklı durmuyor sadece dikkatli bakılırsa diz korumaların belirgin olduğu anlaşılıyor )

6Zv9B3.jpg

RJp0Za.jpg

Ürünü her ne kadar Tech90 firması üretmiş olsa'da kendi isimleri ile sattıkları tech90 kotlardan bu üründe yani Yamaha için ürettikleri kotta kevlar miktarı daha fazla.

Ürünü bugün şehir içi 20 kilometre kadar kullanma fırsatım oldu herhangi bir rahatsızlık hissetmedim, sadece diz korumalarının biraz alışması gerekiyor hem onların alışması hemde sizin alışmanız gerekiyor malum dizinizin üzerinde bir cisim var, zamanla etle tırnak gibi olacaksınızdır :)

Resimler biraz kalitesiz çıkmış özür dilerim alelacele telefon ile çektim resimler.​

Son düzenleme:
Tech 90 uretımi.
Zaten tech90 ürünlerin önemli kısmını ihraç ediyor.

Tech 90 uretımi.
Zaten tech90 ürünlerin önemli kısmını ihraç ediyor.

Ürünü her ne kadar Tech90 firması üretmiş olsa'da kendi isimleri ile sattıkları tech90 kotlardan bu üründe yani Yamaha için ürettikleri kotta kevlar miktarı daha fazla.

neden bilmiyorum ama gözlerimi halıdan alamıyorum. ışık tutulmuş tavşan gibi kalakaldım her fotoğrafta. inceleme çok iyi olmuş, teşekkürler.

Kendo ürettiklerinde de model model farklı kevlar miktarı. Tamamı kevlar olan da var.
Zaten kendime satayım diye üretmiyor.
Diğerlerine urettıklerınden bize satıyor. Isım dışında fark yok. Fiyat da aynı zaten.

Tech90 her geçen gün kendi ürünlerini geliştiren bi firma, eskiden yan korumalar opsiyonel iken şimdi standart, bu yamaha ismi ile çıkardıkları kota da biraz daha fazladan kevlar koymuşlar. Geliştirmeye de devam edeceklerini düşünüyorum..

Hayırlı olsun güle güle kullan :)

Tech90 her geçen gün kendi ürünlerini geliştiren bi firma, eskiden yan korumalar opsiyonel iken şimdi standart, bu yamaha ismi ile çıkardıkları kota da biraz daha fazladan kevlar koymuşlar. Geliştirmeye de devam edeceklerini düşünüyorum..

Hayırlı olsun güzel bir inceleme olmuş :cat:

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim :)

hayırlı olsun diyim o zaman, en kısa zamanda gazlayalım bak havalar güzel gidiyo :)

Hayırlı olsun, kazasız belasız :cat:

Boy kilo kaç?? Kaç beden aldınız ?

Bende fuardan tech 90 almistim ordada tam kevlar ve bunun gibi parca kevlar olanlar vardi ikisinin fiyatida 250 tl idi.

Hayırlı olsun, kazasız belasız :cat:

Boy kilo kaç?? Kaç beden aldınız ?

Sağ olun.
1.78 boy 75 kiloyum ( aşağı yukarı o civarlar yani ) M Beden aldım.

Bende fuardan tech 90 almistim ordada tam kevlar ve bunun gibi parca kevlar olanlar vardi ikisinin fiyatida 250 tl idi.

Tam kevlar'ların yazın kullanımda yakacağını düşünüyorum ve bu ürünü ben piyasadan epey düşük bir fiyuata aldım açıkçası, hayırlı olsun pantalonunuz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar