arkadaşlar hyosungların ön amortisörleri kimi sarı renkte kimi siyah, fabrika çıkışı ne renk olur, rengin farklı olması değiştiği anlamına mı gelir? (bu iki rengin yanında sarı turuncu karışımı amortisör de görmüştüm o yüzden soruyorum)
Arkadaşlar motor çok temizdir,forumdan tanıyanlar bilir.
Forumdan bir arkadaşa vermek istiyorum,extra indirim yapabilirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0685541/detay/

Göstergesi de 2013 modelin göstergesi değil zaten
Akü bitimi garantiye girermi? ???
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
Arkadaşlar sıfır motor aldım 2013 de garanti devam ediyor akü bitti garantiye girermi? 1.5 yıl oldu 7.ayda garanti doluyor.2013 10.000 km de motor???
Çok az kullandığın ve uzun süre motoru yatırdığın için akü bitmesi normal.
Aküyü şarj ettirdin mi? Şarj ettirdiysen ve şarj tutmuyorsa akü değişecek.
Aküyü Uzun süre yatırmak, şarjsız bırakmak öldürür. Aküler genelde 7 voltun altına düştükten sonra şarj tutmuyor.
Onun için eğer motoru uzun süre yatıracaksanız akü kutup başını sökmek gerek. Hiç kullanılmıyorsa ayda bir şarj ettirmek gerek.
Eğer akünüz şarj tutmuyorsa motoru zorlamayın arkadaşlar. Bizim motorlarda konjektör, statör yakma ve beyin bozma olayları hep akü değişimi gerektirme zamanına denk gelir dikkat ederseniz. Çünkü akünüz bitik olduğunda bu parçalara çok aşırı yük biniyor.
Normalde motoru akü götürmeli şarj sistemi de aküyü doldurması gerekirken. Akünüz bitik olduğunda motoru bu parçalar götürüyor. Bu da aşırı ısınmalarına ve yanmalarına sebep oluyor.
Motoru 1 ay ve daha uzun süre yatırıyorsak. Şarj edip kullanın.