AEA Sweatshirt`leri

Arkadaşlar fuara gidemedim hiç bir yerdende öğrenemedim. Altın Elbiseli Adam fuarda motosiklet kullanırken giyilmeye uygun sweatshirtleri satışa sunacaktı. Fuar da satışta mıydı? Eğer öyleyse fiyat neydi, alan var mı? Satışta değilse ne zaman satışa sunulacak vs beni bilgilendirebilecek olan var mı?

Son düzenleme:
Ben aldım; fuar süresince 350 tl idi korumalarıyla beraber. Fuar sonrasında sadece sweatshirt 400 tl olacakmış korumalar +160tl olacak dendi

Biraz pahalı değil mi hakkaten ? O fiyata full dana derisi korumalı ceket var yaw.

Fuarda 3 renk olarak Tech90'da satiliyordu. 350tl fiyata korumalar dahildi. İci tamamen kevlar kapli, dolayisiyla motorda da guvenle kullanilabilir.

560 tl e ben şuan giydiğim sastec korumalı dana derisi spidi montumu aldım o nasıl fiyat öyle

Arkadaşlar fuara gidemedim hiç bir yerdende öğrenemedim. Altın Elbiseli Adam fuarda motosiklet kullanırken giyilmeye uygun sweatshirtleri satışa sunacaktı. Fuar da satışta mıydı? Eğer öyleyse fiyat neydi, alan var mı? Satışta değilse ne zaman satışa sunulacak vs beni bilgilendirebilecek olan var mı?

Fuarda Tech90 firmasının standında satıştaydı. Fiyatları 350 TL korumaları dahil. En büyük beden XXL ama ben denedim önü kapanmıyordu. Kalıpları dar. 3XL, 4XL gibi büyük bedenler üretilecekmiş ama Motoplus tarafından satılacakmış. Yani şu anda 400-450 TL olabilir.

Pahalı olmasının sebebi yazın giyilebilecek en iyi koruma kıyafeti olması terletmeme açısından. Öyle derilerle filan kıyaslamayın. Farklı bir ürün. Üstelik korumaları da kendileri üretiyorlar.

Son düzenleme:
400de olsa 350de olsa pahalı..bir sweet için o paralar çok.hadi korumaları ile 300 civarı bir bandda satışda olsa iyi satışlar olabilirdi ama bu şekilde hiç kusura bakmasın barkın bey,hiç kimse kaz değil yani.

eek

İlk gün gittim salak gibi pantolon alıp çıktım sormayı unuttum, kesinlikle kaçırmazdım... Alıp da memnun olmayan varsa özel mesaj ile ulaşabilir :)

Fuarda Tech90 firmasının standında satıştaydı. Fiyatları 350 TL korumaları dahil. En büyük beden XXL ama ben denedim önü kapanmıyordu. Kalıpları dar. 3XL, 4XL gibi büyük bedenler üretilecekmiş ama Motoplus tarafından satılacakmış. Yani şu anda 400-450 TL olabilir.

Pahalı olmasının sebebi yazın giyilebilecek en iyi koruma kıyafeti olması terletmeme açısından. Öyle derilerle filan kıyaslamayın. Farklı bir ürün. Üstelik korumaları da kendileri üretiyorlar.
İçi komple kevlar kaplı ise yaz sıcağında kesinlikle giyilmez. Tabi giyilmez derken terleme anlamında söyledim. Terle falan sıkıntısı olmayan giyer. İdeal zamanları ilkbahar-sonbahar bence.

Ben çok beğendim valla, yaz için herhangi bir tekstil ve deri monta göre daha az terletir kesinlikle. Çünkü şunun bire bir kopyasıydı:

John Doe Hoodie

Çok pahalı geldi benim için ama çok beğendim alamadım... 150 200tl civarı birşey olması bence idaeldi ama ozamanda bu kadar kaliteli olmazdı..ürünü 10dk civarı inceledim gerek kumaş gerek korumalar yönünden oldukça kaliteli duruyordu..ama yazın giyilmesi biraz zor..hem polar hemde kevlar biraz terleme sıkıntısı yarata bilir..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Vayyyy..560 lira...
O paraya az daha koyar ybr alırım... :queen:

Altın Elbiseli Adam'ın youtube'daki Altınlı Gece videolarında Barkın Bayoğlu'nun üstündeki gri hoodie. Internette resmini bulamadım maalesef. Fuarda inceledim ben de ama resmini çekmek hiç aklıma gelmedi.

Hii tamam hatırladım pahalı yaw birde millete laf eder fiyat konusunda yanlış anlaşılmasın bana paha geldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar