- Konu Yazar
Merhaba motorum 150cc 1 aylık bir motor ilk motorum ve 280 km kadar gittim gece güvenlik olduğumdan işde iken motoru siliyorum çok kirlenincede yıkıyorum acemi olduğum için videolardan aldığım bilgiler ile idare ediyorum geçtiğimiz çarşamba ilkkez e5 e çıktım yolda motor yüksek devirlerde kendini ileri atmaya gaz kesip vermeye başladı dediğim gibi e 5 e ilkkez çıkmışım motor 150 cc rodajda çıkmıyor yavaş kalıyorum ve ne olsun e5 in orta şeridinde hızla giderken motor stop etmedimi :santa: ne yapacağımı şaşırdım kıpkırmızı oldum hemen sağa sinyal verip kontrollü bir şekilde en sağa attım kendimi ölebir rahatladımki durunca anlatamam neyse 10 15 dakika bekledikden sonra tekrar çalıştı motor zorlamadan yavaş yavaş gittim kısa mesafe allahdan ben motora baktırmadan şehir içinde gezdim işlerim vardı hallettim ardından işe gittiğimde motoru yıkayım dedim ve kurularken selenin altından bir yerden kalın bir boru gördüm ve motordada o borunun takılması gereken bir yer vardı :cyclopsan onu yerine takdım klips li birşey ama nasıl çıktı bilmiyorum ondan sonra bujinin kablosu deponun altından çıkmış herşey bağlı sorunsuz çalışıyor ama kablo vidalanması gereken yerde deil galiba yolda oda çıkmış sabah servise götürücem bütün vidalarına herşeyine baktırıcam başıma gelen bu olayı paylaşmak istedim belki işinize yarar okuduysanız ne mutlu bana bu arada sağ şeritte olmama rağmen sinyalsiz üzerime kıran okul servisinin yüzüne düşücekdim o adamın allah belasını versin o konuya hiç girmicem bariyere giriyodum azkala hatam da yok yani olsa kabul ederim size tavsiyem burdan çıkaracağınız motorunuzu yola çıkmadan kontrol edin gerçekden ölümcül olabiliyomuş ben yaşayınca anladım bunu teşekkürler