Tech90 pantolonlar 250-350 TL, Kızıltoprak mağazası ile fiyat aynı ama hem model hem de beden olarak seçenek çoktu, kaptım bir adet yazlık. Bunun haricinde mototal kaska iyi indirim yaptı Schuberth S2 Lines aldım (internetteki en ucuz fiyattan daha uyguna taksit yaptılar). Esnaflıklarını beğendiğim iki üç mağazadan birisi zaten fuarda da kalabalığa rağmen ilgilenip uğraşıyorlar. Hudson'dan nefret ediyordum, bu duygularımı perçinlediler. Bir de Moto Capro'da mont denedim, beden yoktu ama baya ilgilenip yönlendirdiler, %20 civarı indirim yapıyorlar. Şirinevler'den bir mağaza vardı, normal fiyat neyse o. Motoplus markaları ilgimi çekmese de esnaflığını sevdiğim yerlerden, %20 indirim vardı biraz daha zorlanabilir gibi hatta. İçeride yemek aşırı pahalı ya da ben fiyatları yanlış anladım (çorba salata yemek içecek 50TL'ye geliyordu, dışarıdaki büfede soğuk sandviç 7.5TL), aç gitmeyin benim gibi. Otopark çok güvensiz gözüküyor, mutlaka güvenlik ekipmanını götürmek lazım. Benim gördüklerim bunlar, umarım herkes istediğini alır
Ek olarak Apachi Cycles'da deri mont gördüm 575 TL mükemmeldi ama patron (evli arkadaşlar bilir) izin vermedi

İmkanı olan denesin alsın eskitme deri tam korumalı aklım kaldı ama kasktan sonra yemedi