İlginç bir kaza

EsSelamu aleykum,

Dün okuldan çıktık arkadaşla benim motorumla. Trafik dışında ben sürdüm zira ehliyetim yok alana kadar pratik yapıyorum böyle o da sağolsun öğretiyor. Trafiğe girmeden arkadaşa verdim motoru verdikten hemen sonra trafik polisi geçti yanımızdan. Neyse o devam etti ana yola girdik, sağ şeritte belediye otobüsü yolcu indirmiş kalmayı bekliyordu, hızımız 30-35 arası. Soldan başka araç hızla geliyordu, belediye otobüsü bizi iplemeden yola çıktı arkadaş manevrayla sol şeride geçti sonra hemen sağa geçmeye çalıştı bir anda kendimi yerde buldum. Sağa kırmış direksiyonu hafifte ön frene dokunmuş yolda da 2 gün önceden kalma gizli buzlanma var. Hemen kaskı çıkardım otobüs şoförüne kızdım bayağı adam sakindi bayağı hata onundu, o da biliyordu. arkamızdaki polis de hemen durdu Allahtan kırık çıkık bir şeyimiz yoktu benim sadece dizimde biraz sıyrık vardı. Arkadaşın da sağ ayağı motorun altında kalmış galiba onun da kolunda ve 1-2 yerinde sıyrıklar vardı. Rapor falan tutmadık zaten kamera falan da yoktu yolda. Polis de 'Bir şeyiniz yoksa motoru yoldan kaldırın' dedi. Öyle hastaneye gittik pansuman yaptılar. Elhamdülillah ki bir şey olmadan atlattık. Allah korudu yani. Motor da hafif bir enduro olunca hasar da olmadı şükür.

Aleyküm Selam Geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsınız otobüs şoförlerinin çoğu bakınız sığır malesef.

Geçmiş olsun allah beterinden saklasin..

Ucuz atlatmışşınız. Geçmiş olsun

Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

Düzgün yazdığınız için de ayrıca tebrik ediyorum.
eleştirdiniz mi yoksa cidden mi öyle? :)

Aleyküm Selam Geçmiş olsun gerçekten ucuz atlatmışsınız otobüs şoförlerinin çoğu bakınız sığır malesef.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:36 ----------

Allah razı olsun. Öyle gerçekten.

Merhaba,

Geçmiş olsun.. Ancak hata sizinmis yani motoru kullanan arkadaşinizinmis gibi geldi bana. Sağ şerit otobüslerin dolmuslarin yolcu indirme,bindirmeleri için duraklarin oldugu şerittir.

Sag şeritten 30-35 km hızla ilerlerken siz. Önünuzde zaten durmuş olan otobüsü görmediniz mi , hele de sol şeritten hizlica araç gelirken sol seride hizlica geçip otobüsu solladıktan sonra sağ seride gecmek anlamsızca kendinidi tehdide sokmussunuz.
Durmus olan otobüsü farketmeliydiniz. Bir anda durdu ise de takip mesafeniz zaten olmalıydı en fazla dururdunuz.

Doğru konum hız şerit uclemesi olmuş olsaydi bu kazayı yaşamazdiniz.

Dikkatinize

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar