600 lük kiralamak

İlk kullandığım motosiklet 1994 yılında ZZR 600 idi. o Yıllarda o kadar çok insan 600 cc ile başlıyordu ki sayısını hatırlamıyorum. Her ilk motoru 600 olan kaza yapacak diye bir kaide yok. Buralarda adet olmuş neden bilinmez her 600 e binecek kaza yapacak diye. Evet kaza riskin artar mı artar, sıkıntı da yaşayabilirsin. Ama hiç bir sıkıntı da yaşamadan kullanabilirsin de bu tamamen senin yeteneklerin ile alakalı bir durum. Sonuçta trafiğe kapalı bir alanda kullanmayı düşünmen güzel bir olay.
Motoru kiralayabilirmisin. Belki biraz zor ama şu ara kış sezonu işleri kesat olduğu için kiralayabilecek bir firma kesin bulursun bence.

Ama lütfen asla unutma 600cc (muhtemel ss istersin) çok kuvvetli ve hata affetmiyen bir motor. Kendinin hata yapmayacağına inanıyosan ve bütün korumalarını takıyosan böyle bir denemeye gir. Sakın aa kolaymış deyip de birden kendine güvenme çünkü pekçok kaza yapan bu güven yüzünden yapıyor

Sen arkadaşlara bakma, kirala kardeşim. Ben motosiklet kullanmayı hayabusa'da öğrendim hiç de bişey olmadı. Mümkünse otobana çıkmanı öneririm. Ayrıca kaska da gerek yok saçın şeklini bozuyor. hayırlı olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hic bisi olmaz, kirala gez, burada yorum yapanlarin cogu 600 luk ler guclu saniyor. Dusuk devirde rezalettir 600 lukler. Kafa kaldirmaz, yanlamaz, 6 bin devre kadar bir belediye otobusu bile gecer seni. Kirala al hevesini milletin laga luga sina bakma, yuksek devre cikma yeterli. 600 lurde dusuk devirde guc ve ozelliklede tork cok zayif, surucuyu zora sokacak ani hareketler yapmazlar. Rahat ol. Millet işkembeden salliyor.

Hevesimi almak için ... bir gün ... 600 ... yanımda ... birinin eşliğiyle trafiğe kapalı alanda denemek istiyorum...

Ben bir iki gün güçlü bir motoru kapalı alanda sürmek isteseydim Honda CBF 1000'lerle verilen GS3 eğitimine katılır, o karışık parkur egzersizlerinde cayır cayır viraj döne döne tadını çıkarırdım. Hem düşürünce kaportasını karenajını ödeyeceğim derdi yok, parkura giren çıkan oldu mu derdi yok.

Ben bir iki gün güçlü bir motoru kapalı alanda sürmek isteseydim Honda CBF 1000'lerle verilen GS3 eğitimine katılır, o karışık parkur egzersizlerinde cayır cayır viraj döne döne tadını çıkarırdım. Hem düşürünce kaportasını karenajını ödeyeceğim derdi yok, parkura giren çıkan oldu mu derdi yok.

bu daha mantıklı, hem hevesini almış olur hem de eğitim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motor kiralamak Türkiye de çok riskli hemde 600 lük duymamış olayım

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
tüm olay sesi aslında. bunları depoya oturtucan sen sürücen bunlar gaz vericek hadi abicim tamam inebilirsin diyeceksin.

sesine mi bakıyorsunuz 125 250 cc yetmiyormu bindiğiniz gokart atw değil 600 cc motor şakaya gelmez ben bile kaç senedir kullanıom 600 lük düşünemiyom kendimi

desene gitti 15.000 tl en az :D o motor kesin videodaki gibi olucak malesef. birşey sorucam 200 lük kullanınca ezik mi diyorlar dalgamı geçiyorlar ??? varsa öyle birisi getirsene bende onunla dalga geçiyim biraz...nedir bu 600 1000 derdi insanlarda anlamıyorum...

Ne kadar özgüvenli bi erkek

Bilmeyen adama kiralamazlar. Ehliyetin olsa bile kullanabildiğinden emin olmazlarsa vermezler.

Karşıyaka bahçelievlerde Tan Sürücü Kursu olarak oto ve motosiklet kiralama işi yapıyoruz.
İlgilenen arkadaşlar forum ismi soylerek beni arayabilirler.

Mustafa
05327623774

Karşıyaka bahçelievlerde Tan Sürücü Kursu olarak oto ve motosiklet kiralama işi yapıyoruz.
İlgilenen arkadaşlar forum ismi soylerek beni arayabilirler.

Mustafa
05327623774

Mart ayinin ilk haftasi izmirde olacagim,yaklasik 10gun kalacagim xmax250 veya sym Scooter modeli varsa kiralayabilirim.

Model listeniz ve fiyatlar nedir?

Araçlariniz bakimli mi?

10gun için fiyatta iskonto varmi?

Kapali garajim mevcut.

Rotam:Dikili/Ayvalik/aliaga/ duruma göre manisa.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar