Sizce hangisi

İyi akşamlar arkadaşlar..

Bir sorum olacak, 2011 model Tvs Apache motosikletimi satmak zorunda kaldım, ancak yeniden para biriktirmeye başladım şuan 1000TL civarı param var, ve sıfır almayı düşünüyorum.

Sorum şöyle 3 - 5 ay arası bekleyip Tvs Apache'mi almak, yoksa 1 yıla yakın biriktirip Bajaj Pulsar 200NS seçmeliyim? :silent:

Not: Motosiklet tecrübem ortalama 10 bin km civarı.

Şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleme:
Bence aradaki fark (150-200 cc) için bir sene beklenmez TVS alıp gezip tozardım.

cc fazla fark etmesede kendını kanıtlamış bi motor olarak en azından daha cusseli olurdu.

Bence aradaki fark (150-200 cc) için bir sene beklenmez TVS alıp gezip tozardım.

Sadece cc değilki sorun bajaj'da enjeksiyon var sıvı soğutmalı 24 hp. çok daha iyi ama beklemeye değermi onu bilmiyorum izmir içinde gidip görebileceğim bir yer varmı onuda bilmiyorum. test'te olabilir..

Birde aldımı uzun süreli binmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Uzun süreli düşünüyorsanız, bu ikisi arasında bajaj derim ben. Daha güçlü, daha ekonomik, daha gösterişli.

Fiyatı da tvs ile kıyaslayınca makul seviyede fazla. Yani 5500 civarı diye biliyorum tvsyi. Baktım, Ankara bayisi 5800 yazmış. Pulsar daha mantıklı.

Bajaj pulsar.zaten 5ay bekliyeceksin kış gelecek

Son düzenleme:
Paran birikince apache al sonra biriktirmeye devam et. 1 yıl değilde 1 yıl 2-3 ay biriktirir apache'yi satar pulsar alırsın bu da bir seçenek.

Paran birikince apache al sonra biriktirmeye devam et. 1 yıl değilde 1 yıl 2-3 ay biriktirir apache'yi satar pulsar alırsın bu da bir seçenek.

Çok zararı olmaz mı? Sıfır alıp sonra zararına satıp tekrar sıfır motor alırken çok zararı olur bence. 5 ay sonra zaten 1 ay daha motora binecek randımanlı, sonrası kış. Bu arada 5800 ise eğer apaçinin fiyatı, bajaj ile çok farkı yok, 5 ayda 5800 biriktiren, 7-8 ayda pulsarı alacak parayı biriktirir diye düşünüyorum.

Çok zararı olmaz mı? Sıfır alıp sonra zararına satıp tekrar sıfır motor alırken çok zararı olur bence. 5 ay sonra zaten 1 ay daha motora binecek randımanlı, sonrası kış. Bu arada 5800 ise eğer apaçinin fiyatı, bajaj ile çok farkı yok, 5 ayda 5800 biriktiren, 7-8 ayda pulsarı alacak parayı biriktirir diye düşünüyorum.

Ben hasta ve uykulu halimle okumama rağmen tam idrak edememişim kusura bakmayın. :D Sıfır alınacaksa benim önerim oldukça saçma.
Size katılıyorum pulsarı 7-8 ayda biriktirebilir.

Burada sorun sıfır almakta. bekleyebiliyorsanız bekleyin 1 yıl... az süre değil ama en azından 100-110 rahat gidersiniz.
Sıfır almazsanız problem yok, motor da olur para da birikir. Birikince sıfır alırsınız. Bence çok mantıklı :cherry:

Burada sorun sıfır almakta. bekleyebiliyorsanız bekleyin 1 yıl... az süre değil ama en azından 100-110 rahat gidersiniz.
Sıfır almazsanız problem yok, motor da olur para da birikir. Birikince sıfır alırsınız. Bence çok mantıklı :cherry:

Bu da gayet mantıklı bir fikir. 4 e alırsın motoru, 4 e satarsın para birikince, pulsar alırsın. Arada motorsuz kalmamış olursun.

O zaman sabredeyim Pulsar'ı alayım. 1300TL maaş alıyorum bunun 300TL sini harcıyorum. 1000TL kenarı atıyorum bu ay attım.

Tabi her ay böyle olmaz bayram seyran derken. onuda hesaba katarak 1 yıl gibi bir süre oluyo. Kredi çekipde alma şansım var ama hiç bulaşmak istemiyorum o işlere.

Teşekkürler arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar