Önce kendi içindeki çelişkiyi bırak, ne istediğine tam olarak karar ver.Az yaksın çok gitsin 2 kişi taşısın gibi özellikli 250 cc için torklu hp si yüksek motosiklet zaten yok sanırım.Az yakacaksa tek silindir olacak .Çift silindir ortalama yakacak diyorsan 500 600 cc bakacaksın.Eğer tür farketmiyorsa alınacak en güzel en yeni motosiklet 2. el bir maxiscoteer olur.Hem yakmaz hemde istediğin yere güvenle gidersin.250 cc yeni bir motosiklet de 1 sezon sonra yetmeyecek büyük ihtimal ,yav hakikaten dediler gitmiyormuş bu alet torku yüksek olmadığı için 6. vitese kadar tın tın tın 150 yi anca koyacak.Şu an o meblağ benim elimin altında olacak benzinin b sini düşünmeden bana en mantıklı gelen temiz bir fazer 6 alıp yoluma bakarım.Güç ise güç tork ise tork ,kullanımı rahat touring bir makina olurdu.
Yani sen önce türü belirle ss mi sport toringmi maxiscotermi crusiermi nakedmi .Bir türde karar kılarsan sonra o tür içindeki araştırmayı yapması kolay olur.Ben fazer derim biri 600f der birisi çıkar kawasaki der .Bulanık olan kafan iyice bulanır.Sahibindende yatıp kalkarsın .
Dediklerinizde haklısınız,
A.E.Adam videolarında bi honda cb500f modelinde 10lt ye yakın yakmış,
Bu yakıt korkuttu açıkçası beni,
Hadi o kadar zorlamadın desen 8 lt olsun, fazla gibi,
Yamaha FZ6 nın hangi modelini önerirsin peki,
Güzel motor da düz modeli 40.000 km lerde,,,
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:44 ----------
hocam sana bir motor önerirdim de neyse beğenmezsin şimdi.
Hocam bu yazdıklarımı beğenmeme gibi bir hadsizlik gibi algılamayın,
İster istemez 15000 TL kimilerine göre fazla bir şey olmasa da şuan düğün borçlarıyla da boğuşurken benim için yüksek bi meblağ,
O yüzden 15000 TL nin üzerine çıkmak beni çok zorlar,hem maddi olarak hemde gelecek tepkiler açısından,
Hal böyle olunca da 250cc üstüne çıkmak güçleşiyor,
Yoksa elbet isterim güçlü motorları,