- Konu Yazar
Öncelikle herkese merhaba. Ankara' da yaşıyorum. 150cc küçük bir scooterım var. Bu küçük canavarımla akdeniz veya ege turu yapmayı planlıyorum. Aklımda birkaç soru var ilk önce onları paylaşayım sizlerle. Motorum karbüratörlü doğal olarak yolda şişecektir. Böyle bir durumda ne yapmalıyım. Şu anki planlarıma göre 1 haftada yaklasık 1200-1500km arası yol yapmayı düşünüyorum. Yolda kalma ihtimalim nedir
)
Motorumun modelinide söyleyim de iyice düşünelim
Motoran marka wind125 model bir motorum var. Şu anda 550 kilometrede. Yaza kadar 1000 km yapıp 1000 bakımını aradan çıkarmayı düşünüyorum. Hem uzun yola da hazırlanmış olur. Gittiğim yerlerde hiçbir otelde pansiyonda v.s. kalmayı düşünmüyorum. Kamp yapmak planlarımın arasında
Sorularıma yanıt arıyorum bilen arkadaşlar veya daha önce böyle bir işe kalkışmış arkadaşlar
tecrübelerini anlatırlarsa sevinirim. Lütfen gidin bi cbf al yok yzf al rahat gidersin gibi yorumlarda bulunmayın hangi alet ile nasıl gideceğimi belirtmiş durumdayım
Motorumun modelinide söyleyim de iyice düşünelim
tecrübelerini anlatırlarsa sevinirim. Lütfen gidin bi cbf al yok yzf al rahat gidersin gibi yorumlarda bulunmayın hangi alet ile nasıl gideceğimi belirtmiş durumdayım