En Az Yakan Motosiklet Cupmu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
S.a arkadaşlar bizim köyün yolları hep rampa bana en uygun az yakan motosiklet hangisidir cupmudur?

Hayır hayır hayır CBR 250 normal kullanımda benim eski cup'la aynı yakıyordu eski cup'um tam bakımlı bir motor idi şehir içi 3.5 litre yakıyordu.

Hayır hayır hayır CBR 250 normal kullanımda benim eski cup'la aynı yakıyordu eski cup'um tam bakımlı bir motor idi şehir içi 3.5 litre yakıyordu.

Köyde 8 Liralik Cbr a binsin arkadas :pr: Ona bakılırsa bmw 5.20 De uzun yolda 6 litre yakıyor clio 1.5 dizelde :D Napalım bmw mi alalım ?

Köyde 8 Liralik Cbr a binsin arkadas :pr: Ona bakılırsa bmw 5.20 De uzun yolda 6 litre yakıyor clio 1.5 dizelde :D Napalım bmw mi alalım ?

1-) Köyde yaşadığını nerden biliyorsun ?
2-) 8 liraya üzerinden ölü çıkmış şasi değişmiş CBR 250 anca veriyorlar.

1-) Köyde yaşadığını nerden biliyorsun ?
2-) 8 liraya üzerinden ölü çıkmış şasi değişmiş CBR 250 anca veriyorlar.

"S.a arkadaşlar bizim köyün yolları hep rampa bana en uygun az yakan motosiklet hangisidir cupmudur?"

Arkadaş buradan biliyor olmasın? Cup mı alayım moped vs. mi (az yakan bir şey) diye soran bir adam sence racing mi alır?

Bajaj discover 125 St seni paklar hocam fiyat uygun 70 kilometrede 1 litre yakıyor yanlış hatırlamıyorsam köy yolunda dağılmaz çok güzel idare eder seni

Forumdan Uzaklaştırıldı
bajaj boxer az yakıyor, köy için uygun.

ben ucuz birşey arıyorum bunun 2.ci eli 2100 tlden başlıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------

Bajaj discover 125 St seni paklar hocam fiyat uygun 70 kilometrede 1 litre yakıyor yanlış hatırlamıyorsam köy yolunda dağılmaz çok güzel idare eder seni

ben ucuz birşey arıyorum bunun 2.ci eli 3000 tlden başlıyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güncel....

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:22 ----------

Güncel....

cg100 de az yakar, ama pek kıpraşımlıdır :)

Mondial Superboy 100 vb de olabilir.

2. el bir cub bul al bence hem rampada bayılmaz çokta yakmaz.Ama gidip böyle birşey alıp arkamızdan kulağımızı çınlatma sonra :)
jwcl7.jpg

Arkadaşım cup alırsan köy yollarında bütün plastik aksam dağılır. CG tarzı 100 cc bi motosiklet al kırılacak tarafı yok hem vergide vermezsin ve az yakar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------

Arkadaşım cup alırsan köy yollarında bütün plastik aksam dağılır. CG tarzı 100 cc bi motosiklet al kırılacak tarafı yok hem vergide vermezsin ve az yakar.

bende kanuni breton 125 var 2.el aldım çok yakıyor debriyaj balatası bitik egsoz zırıltı yapıyor bu sebeplerdenmi çok yakıyor yoksa motorun yakıtımı böyle

Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------

bende kanuni breton 125 var 2.el aldım çok yakıyor debriyaj balatası bitik egsoz zırıltı yapıyor bu sebeplerdenmi çok yakıyor yoksa motorun yakıtımı böyle

balatası bitik ve egzozdan zırıltı yapıyorsa tabii ki çok yakar. bakımlı bir 125lik işini görmeli diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar