Maksimum 250 liraya kask önerisi yardım

Merhaba arkadaşlar başlıkta olduğu gibi 250 lira fiyat aralığında bir kask arıyorum bir kaç model buldum ama kararsızım.Sizinde model önerilerinizi almak isterim.

ls2 ff375 shogun ve mt revenge güzel ve uygun geldi fakat mt de güneş vizörü yok. Benim gözüm güneşe karşı hassas o yüzden iç vizörlü almak istiyorum ama dezavantajları var mıdır sizce iç vizörsüz tercih edip dış vizörü koyu mu taktırmalıyım ama o zamanda akşamları görüşüm kötü olur vizörü açmak zorunda kalırım diye düşünüyorum. Birde malzemeleri var Mt polycarbon diğeri fiberglass ve mt 5 yıldız, ls2 4 yıldız almış. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar başlıkta olduğu gibi 250 lira fiyat aralığında bir kask arıyorum bir kaç model buldum ama kararsızım.Sizinde model önerilerinizi almak isterim.

ls2 ff375 shogun ve mt revenge güzel ve uygun geldi fakat mt de güneş vizörü yok. Benim gözüm güneşe karşı hassas o yüzden iç vizörlü almak istiyorum ama dezavantajları var mıdır sizce iç vizörsüz tercih edip dış vizörü koyu mu taktırmalıyım ama o zamanda akşamları görüşüm kötü olur vizörü açmak zorunda kalırım diye düşünüyorum. Birde malzemeleri var Mt polycarbon diğeri fiberglass ve mt 5 yıldız, ls2 4 yıldız almış. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

ilk olarak 250 tl lik kask bence tr şartlarında iyi degil ama bütcen yoksa hiç takmamak dan iyidir
ve alcagın kask nasıl olmalı ne tar motor kullanacaksın bence her tarza full kapalı olmalı güvenlik açısından ilk etap da şekline bakma güvenligi bak şekil kafatası kurtarmaz ls 2 den başka kask çeşidi alamazsın o paralara

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
LS2 FF 351 Single Mono Kask kullanıyorum. Feyizoğlundan almıştım hem satıcı hemde ürün anlatılanlardan gayet başarılı. Shogundan pek farkı yok. Güneş vizorü taktınmı rahat edersin.

LS2 FF375 i güneşliği için alacaksanız; almayın, çünkü görüntü bulanık ve otobüslerdeki gibi kullanıyorum ben, güneş gözlüğü gibi kullanırsanız gözünüzü bozmanız işten bile değil.

sanalpazar.com da motolife antalya mağazası var. güneş vizörlü mt revenge var. sahibi serkan çok ilgili, ben ondan aldım, tavsiye ederim.

ilk olarak 250 tl lik kask bence tr şartlarında iyi degil ama bütcen yoksa hiç takmamak dan iyidir
ve alcagın kask nasıl olmalı ne tar motor kullanacaksın bence her tarza full kapalı olmalı güvenlik açısından ilk etap da şekline bakma güvenligi bak şekil kafatası kurtarmaz ls 2 den başka kask çeşidi alamazsın o paralara

Yamaha yzf r125 ile kullanıcam

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------

sanalpazar.com da motolife antalya mağazası var. güneş vizörlü mt revenge var. sahibi serkan çok ilgili, ben ondan aldım, tavsiye ederim.

Baktım ama güneş vizörlüsünü göremedim tam link vermeniz mümkün mü

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------

LS2 FF 351 Single Mono Kask kullanıyorum. Feyizoğlundan almıştım hem satıcı hemde ürün anlatılanlardan gayet başarılı. Shogundan pek farkı yok. Güneş vizorü taktınmı rahat edersin.

ff351 evil twin çok beğenmiştim onu alıcaktım fakat sharp güvenlik testinden 1 yıldız almış o yüzden hemen vazgeçtim. O seri pek sağlam değil sanırım

hsk

Ff375 yerine ff358 e bak derim ikisi de aynı fiyatlar da fakat 358 de hava kanalları açılıp kapatılabilir ikisi de çift Vizör 358 de güneş Vizöru açma şekli daha pratik ve kullanışlı.

Ff375 yerine ff358 e bak derim ikisi de aynı fiyatlar da fakat 358 de hava kanalları açılıp kapatılabilir ikisi de çift Vizör 358 de güneş Vizöru açma şekli daha pratik ve kullanışlı.

ff358 in sharp test sonucu yok sanırım sitesinde yok çünkü

Ya bu kask konusunun bir yerde açılmışı var mı bende iki kask arasında kaldımda :))

MT Revenge alacaksan mutlaka ama mutlaka bir beden büyük al sonra gelip dua edersin çünkü kaskın kalıbı normalden daha dar özellikle yanlardan.

Şu an en iyi iki seçenek nitro aikido ve mt revenge kalıyo sanırım gerçi onlarda 300 lira ama zorlıycaz artık napalım. İkisi arasında kaldım şu an kullanan arkadaşlar olsada onlar bilgi verse rüzgar,buğu falan olayında süper olur

Şu an en iyi iki seçenek nitro aikido ve mt revenge kalıyo sanırım gerçi onlarda 300 lira ama zorlıycaz artık napalım. İkisi arasında kaldım şu an kullanan arkadaşlar olsada onlar bilgi verse rüzgar,buğu falan olayında süper olur

Benim revenge buğu yapıyo ben kaskı biraz aralayıp kullanıyorum başka şikayetim yok bide beden olarak normalden daha farklı normalde S giyerken revengede L oldu bana.Bide fiyat 300 degil Kadıköy Motodor'dan aldım ben 250 Tl falan.

içeri çok rüzgar alıyor diye duydum ve buğu da oluyormuş ama sizde kullanıyormuşsunuz bu konuda nasıl sizce

durdugun zaman cok cabuk bugulaniyor, sehir ici her durdugunda vizörü biraz acman gerekebilir, ben gözlükte kullandigim icin, isim daha biraz zor sehir icinde vizörü 1cm kadar acik birakiyorum. sehir disi havalandirmalar acik olduktan sonra sorun yok.
havalandirmalar kapaliyken rüzgar almiyor.
birde kaski alirken yaninda, burnunun üzerine gelecek bir "siperlik" veriyorlar oda buguyu önlüyormus, lakin ben kullanmiyorum onu :)

Mt Revenge serisi Full Face bir kask öneririm, ufak bir pazarlıkla bütçenize uygun bir şekilde alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar