Selamın aleyküm öncelikle
geçenlerde xtreme max ımla yaşadığım maceraları anlatmak istedim sizlere
xtreme maxla alıştırma ısınma turuna cıktım motoru daha iyi tanımak ve yapa bileceklerini görmek için epey turladım bizim burda bir alan var tam xtreme göre yapılmış parkur diye bilirim ilk önce epey bir hoplama zıplama yaptıktan sonra dik iniş çıkışlara yöneldim oralardan da sorunsuz inip çıktım tırmanışı olsun inişi olsun beni hayretler içinde bıraktı hiç zannetmiyordum öyle yerlerden inip çıkmayı ama çok memnun kaldım işi biraz abartayım dedim motorla moto cross cular gibi ucmaya başladım 3 veye 4 sefer uçtuktan sonra çok hoşuma gitmişti en son sefer tekrar ucçayım derken teker taşın üstünden sekti dengemi kaybettim ve yakalşık 3 mt kadar havadan uçtuktan sonra yere çakıldım motorla sol tarafa düştük bende bişi yoktu allah,tan kaskı sürekli takıyorum yoksa kafa biraz hasar görürdü sonra dedim motor kesin pert oldu motoru bi kaldırdım şok oldum
motorda pek fazla hasar yok ben granaj ları falan kompile gitti diyordum ama sadece küçük hasar olmuştu
1, Gidon yamuldu nerdeyse benzin tankına yapışıyordu
2, Sol amartisör alttaki granajı biraz çizilmişti
3, Far korumasında küçük bi çatlak olmuştu
ben daha fazla hasar beklerken sadece bunlar olmuştu ben motorun parçalandıgını düşünürken onda sadece 3 basit hasar olmuştu xterme max ın bu kadar sağlam olacagını tahmin etmiyordum
Hemen bizim burda gidonu degiştim ve devam durmak yok
Şimdi ise ucmaktan çekiniyorum biraz ama diger akla gelebilecek her türlü çılgınlığı yapıyorum
dün boş ekilmemiş bir tarlada yani arsada biraz yanlama yaptım 3, cü vites yarım gazla bir sağa bir sola ne kadar güzel oluyor anlatamam
drift yapıyordum resmen ama çok harikaydı şimdi ise havaların sıcak olduğunu gördüğüm an arazide uzun uzun turlama lara çıkıyorum
xtereme max ı aldığıma çok memnunum o para yı hak ediyor benim gözümde
sizlere hayırlı zevkli sürüşler dikkatli olun ve en önemlisi KASK ınızı mutlaka takın kolay gelsin