BAJAJ BOXER 150 cafe racer yapımı

Aynen bajaj etkinliğinde çok kısa da olsa sürme fırsatım oldu bu aleti. (videosu) Yorum olarak da şunu söyleyebilirim. İnanılmaz bir egsoz sesi var aletin. Gidon çok aşağıda alışmak lazım hatta videoda seyrederseniz ilk viraja girerken döndüremiyorum motoru :) ama inanılmaz keyifli bir alet yapmışlar uğraşanın emek harcayayanın ellerine sağlık diyorum :)

Dede; discover 150f hakkındaki yorumunu çok merak ediyorum. İsterseniz yanıtı buradan veya discover 150f konusundan da yazabilirsiniz. Özellikle denediyseniz cbf 150 ile kıyaslamanızı ve titreşim konusundaki yorumunuzu çok çok merak ediyorum. Çok önemli benim için.

Elinize sağlık güzel çalışma olmuş. Bu değişimler muayenede sıkıntı oluyor mu peki bir bilginiz var mı.

eline, emeğine sağlık çok güzel olmuş. :cat:

bir fikir vermek isterim, yerinde olsam cross lastik takıp, ön çamurluğun paçasını da biraz kısaltarak dirt bike havası katardım. tabi zevklerle renkler tartışılmaz bu haliyle de çok güzel.

Motosikleti
Forza 250
Bu kadar masraf edeceğine 2 tane lastik takaydın şu motora, en azından can güvenliğin artardı.
Cafe Racer ama irc nylon lastik.

Selçuk kardeşim merhaba , yazılarını okurken sesini duyar gibi oldum :)
Özlemişim ...

Yine kendine özgü bir çalışma , yine farklı bir bakış açısı . Kutluyorum seni Oktay'ı ve emeği geçen hepinizi .

güzel çalışma olmuş selçuk bey.

bu işlemler için ortalama ne kadar harcadınız acaba?

Bu kadar masraf edeceğine 2 tane lastik takaydın şu motora, en azından can güvenliğin artardı.
Cafe Racer ama irc nylon lastik.

dostum sanırım önceki yorumları okumamışsın adam zaten yetkili satıcılardan biri. hem zevkine uğraşmak için hemde biraz reklam olsun diye yapmış. zaten motor kuralkanın test sürüşü etkinliğindede görüldü.

Bu motoru satar mısınız?

Veya standart boxer'i bu şekle getirmek için gereken parçaları (Sele, sele altı tabela vs) isteyen arkadaşlara tedarik eder misiniz?

Hocam hindistanda bazı gazeteler sizin motoru fuarda görünce bajaj cafe racer üretecek diye haber yapmışlar :) forumun linki attım Face de gruptakiler şaştı kaldı. Meşhur oldunuz :) {ne alaka , kim onlar , ne grubu diyecekler olabilir. Honda cbf stunner grubu. }

Ygz

Hocam hindistanda bazı gazeteler sizin motoru fuarda görünce bajaj cafe racer üretecek diye haber yapmışlar :) forumun linki attım Face de gruptakiler şaştı kaldı. Meşhur oldunuz :) {ne alaka , kim onlar , ne grubu diyecekler olabilir. Honda cbf stunner grubu. }

Hindistan sitelerinde de var 😄

elinize sağlık çok güzel olmuş. birkaç öneride ben sunmak isterim. jantları tel janta çevirin, kafa kısmndakı bütün hepsini çıkarıp tek gösterge ve tek yuvarlak var gidon uçlarından tutturmalı dikiz aynaları, sahibinden com da var ama aynısı aliexpress te çok daha ucuz. ön camurluk yerine daha küçük metal camurluk. arka kısımdada hazır plakayı yana taşımışken dahada sadeleştirebilirsiniz seleyi cok fazla geçmemeli.

Cümleten teşekkür ederim. Fuarda bir arkadaşımız satın aldı. Satma sebebim ikinci proje içindir. İkinci boxer projeme ne zaman başlarım bilemiyorum. İşlerimin musayit olmasını bekleyeceğim sanırım. Cümleten hayırlı günler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar