Egzoz susturucusunu sökersek ne olur?

Merhaba sıfır motorun orjinal egzozun daki susturucuyu sökersek herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım?
ve motordaki etkisi ne olur yardımcı olursanız sevinirim

(gece güvenlik olduğumdan sıkıntıdan ugraşıp duruyorum motorla cevabını alabilirsem sabah söküp çıkıcam yola :))

Merhaba sıfır motorun orjinal egzozun daki susturucuyu sökersek herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım?
ve motordaki etkisi ne olur yardımcı olursanız sevinirim

(gece güvenlik olduğumdan sıkıntıdan ugraşıp duruyorum motorla cevabını alabilirsem sabah söküp çıkıcam yola :))

En azından 13nm (newtonmetre) çekiş gücü ( Tork/Torque ), yüksek devirlerde ise en az +5 beygir ( HP/PS ) artışı yaptığı kanıtlanmıştır, dikkat etmeniz gereken şey ise söktükten sonra devri 8000'den aşağı düşürmeyiniz , en sıhhatlisi sökük iken 10.000 (onbin) devirle sürmektir.

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Elleme hacıabi elleme :) Ses istiyosan performans egzoz bak, daha sağlıklı, ancak bi ton paraya karşılık sesten başka getirisi olmaz.. birazda yediğin küfürle kalırsn o işte..

En azından 13nm (newtonmetre) çekiş gücü ( Tork/Torque ), yüksek devirlerde ise en az +5 beygir ( HP/PS ) artışı yaptığı kanıtlanmıştır, dikkat etmeniz gereken şey ise söktükten sonra devri 8000'den aşağı düşürmeyiniz , en sıhhatlisi sökük iken 10.000 (onbin) devirle sürmektir.

bilgin için çok saol ama 150cc bir motor kullanmayı bunda öğrenicem rodajı bile yeni başladı devir den kastını anlamadım şehir içinde kullanıyorum e 5 tem çıktığım olmuyor cevabı birazdaha açabilirmisin?

bilgin için çok saol ama 150cc bir motor kullanmayı bunda öğrenicem rodajı bile yeni başladı devir den kastını anlamadım şehir içinde kullanıyorum e 5 tem çıktığım olmuyor cevabı birazdaha açabilirmisin?

RENGARENK YAZMAYA MAHİRSİN , ŞU FORUMDA "ARAMA" BUTONUNNU kullanıp , derya deniz bilgilere ulaşmayı başaramıyormusun?

Harbiden bilginiz sıfır ise, arama yapın, eski konulara post atın, değil iseniz yani trolleme yapmakta ise'niz, sıktınız artık, göz gezdirmeye değecek yardımcı olmaya değecek çaba sarf etmeye değecek şeyler değil bu yaptklarınız.

Yukarıda yazdıklarım , elbette doğru değil, dediğim gibi doğru bilgi ister iseniz, " Arama " butonu ile arayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar