bende 32 lt liği var ustu deri kılıflı ilginç bi modeli ben cok memnunum oldukca sağlam ve ergonomik ispanyol markasıEMO' Alıntı:arkadaşlar shad in touring çantasını aldım sh42 gayet güzel kocaman bi çanta kullanan varmı nasıl?:mrgreen: ..:silent: bide shad nası bi marka?? ne yapımı kalitesi nedir?? bilgi lütfen:silent:
ugurozvar' Alıntı:işte buda benim kara kartal
............
.....................
resim gönderemiyorum yardım edin
............................
hvarol' Alıntı:Merhaba arkadaşlar,
YBR'min lastiklerini tubeless e çevirmek istiyorum. Metzeler ME22 ön ve arka için işçilik dahil 160 YTL fiyat aldım. Sizce bu fiyat uygunmudur?
Bir de İnsane YBR'nin jantlarının tubeless e uygun olmadığını yazmıştı bir yerde. Fakat servis hiç bir sorunun olmadığını iddia ediyor. Bir çok YBR'ye tubelss lastik takmışlar.
Siz ne nersiniz?
Selamlar.
Haydar Varol
YBR'06 GRİ
34 DY 7666
hayati' Alıntı:EMO kardeş av merakı var anlaşılan.Ama bu mevsimde avlanmıyorsundur umarım.Çünkü usulsüz avlanmalar sonucu,biz de İtalya gibi serçe kuşuna hasret kalmıyalım.İtiraf etmeliyim ki sevdiğim iki şeyi yanyana görünce çok hoşuma gitti.Sezonu iple çekiyorum sağlıcakla kal:bounce:
benim ybr de laci + silah ta aynı sarsılmaz(franchi first class)
hvarol' Alıntı:Merhaba arkadaşlar,
YBR'min lastiklerini tubeless e çevirmek istiyorum. Metzeler ME22 ön ve arka için işçilik dahil 160 YTL fiyat aldım. Sizce bu fiyat uygunmudur?
Bir de İnsane YBR'nin jantlarının tubeless e uygun olmadığını yazmıştı bir yerde. Fakat servis hiç bir sorunun olmadığını iddia ediyor. Bir çok YBR'ye tubelss lastik takmışlar.
Siz ne nersiniz?
Selamlar.
Haydar Varol
YBR'06 GRİ
34 DY 7666
insane' Alıntı:Benim tavsyem ya gidin pirelli MT65 tubeless lastik alın ya da metzelleri istiyorsanız da onu da iç lastiği ile üreticisinin söylediği şekilde kullanın. Son karar elbette size kalmış :wiinkk:
insane' Alıntı:Haydar Bey, ybr'nin jantları tubeless için uygun olabilir ama asıl sorun Metzeller ME22 model lastiğin tubeless bir lastik olmaması ve Metzeller yetkilileri tarafından da tubeless şekilde kullanılmamasının belirtilmesi. Metzeller ME22'nin üzerini okursanız üzerine "TUBE TYPE" yazısını görürsünüz yani bu lastiğin yanakları tubeless için uygun deildir. Tüm bunlara rağmen kimi "ustalar" aynı ndr arkadaşımızın motoruna taktıkları gibi metzellerleri tubeless olarak takıyorlar ama motorun kullanıcılarını nasıl büyük risk altına soktuklarının farkında değillerr: (örneğin sert bir çukurda lastiğin janttan ayrıldığını bir düşünün). Bizim insanımız sağolsun biraz vurdumduymaz olduğundan oluyor bunlar. Benim tavsyem ya gidin pirelli MT65 tubeless lastik alın ya da metzelleri istiyorsanız da onu da iç lastiği ile üreticisinin söylediği şekilde kullanın. Son karar elbette size kalmış :wiinkk:
Son olarak düz yolda ybr ile 120 yapan arkadaşlar motorlarına iyi baksınlar çünkü onların ybr'leri gibi performanslı başka ybr yok![]()
Bilooo' Alıntı:arkadaşım öyle diyosun ama ben o metzeler lastikleri 1 sene kullandım ve girip çıkmadığım yer kalmadı motorla ,
yok lastik ayrılırmış falan hikaye bunlar metzeler lastikleri racing motorlara bile takılıyolar çok kullanışlı... :cat:
gece17' Alıntı:slm arkadaşlar bende bu ybr 125'e hastayım şu an bi motorum yok fakat ybr 125 düşünüyorum ne dersiniz ilk motor için iyi bi seçimmi önerilerinizi bekliyorum