evet arkadaşım var ama ilki pek senin motorsa bakıcağını sanmıyorum erçin usta var motocross cu dur kendisi hobi amaçlı atölyesi büsürü oyuncağı kawasaki suziki ktm husaberg filan garaj doludur bende eski 150 lik mondial endroyu göstermek için gittimde şeyine bile sallamdı 150 lik standar aletlerle ilgilenmiyor benimkisi adama entresan gelmişti

ondan ilgileniyordu bakımlarımı da ona yaptırdım genel olarak yani yapılması gerekn neyse ona yaptırırım bide bodrum sanayide ida motor var mustafa abi idi galiba oda işinin ehli bir adamdır lakin ücretleri biraz yüksektir ama için temiz alırsın problem çıktığında da kedisi hemen halleder bir kaçkere yolda zincir kopardığım da gelip yardım etmiştir bakım malzemesini genelde kalitli kullanır gözün kapalı bıraka bilirsin dedğim gibi erçin çok iyiy bir ustadır lakin bu işi pek para için yapmıyor boş adam demesinler diye ve motocross super moto bunların içini dışını bilir motor kısmında arıza çıksa benimkinde kesinlikle erçin ustaya götürürüm bakım cart curt ida motor titiz adamdır mustafa abi ismi yanlış hatırlamıyorsam