Kıvanç Tatlıtuğ Sürüşümüz :)

arkadaşlar merhaba 2 motosiklet haberleşip sarıyer'e doğru gitmeye karar verdik..orda güzel bir koy tarzı bir yer var oraya gittik motosikletlerimizi park ettik felan derken gezdik dolaştık geeri motosikletlerin başına geldik tam yola çıkıcakken kıvanç tatlıtuğ yu gördük üstüne üstlük üzerimize doğru yürüyordu :D meğer onun motosikletinin yanına koymuşuz..boş dururmuyuz hemen 2 3 muhabbet çevirdik biraz merakımızı giderdik fotoğraf çekildik sonra iyi yolculuklar dileyip beraber yola çıktık..bana çok sıcak kanlı geldi pek burnu havada değildi bunun sebebi motosikletlerimiz ortak noktamızda buluştumuz için ola bilir bilemem işin o kısmını :) iyi seyirler.. 3:15 den sonra beraber sürdüğümüz kısım..

16304463619_cec7a4c416_z.jpg

16489743942_b0d477bd38.jpg

16489741852_8408833ba6.jpg

Aaa bizim mehmet değil mi o hehehe :D şaka bi yana rahatına düşkün adammış Triumph kullanıyor galiba..

kıvanç tatlıtuğ un çok sempatik ve canayakın olduğunu duymuştum aynı ortamda bulunan tanıdıklardan :D

"Harley'i satıp Triumph almış demek" yazıyordum ki, bu cümle bile fakir olduğumu bir kere daha hatırlattı.
Sanki adamın Triumph almak için Harley'ini satmaya ihtiyacı var.
Keşke 1.000 daha koyup Ducati alsaydı.
Ulan...:salut:

"Harley'i satıp Triumph almış demek" yazıyordum ki, bu cümle bile fakir olduğumu bir kere daha hatırlattı.
shadow'u satıp boxer alalım:p

valla bize karşı bizden biriymiş gibi davrandı ki olması gerektiği gbiydi bence :)

:D triumph güzel motorda önden bakınca honda titan gibi duruyor :D

Entelim, farklıyım neden triumph binmiyorum mehe .Yakışıklı adam ama bak Allah var şimdi :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
buradaki motorların markası modeli ne arkadaşlar, hadi ilk triumph bonneville galiba hatta .. ortadaki ss i ve diğerini merak ettim ben de asıl.

Pek yakışıklı değil sanki,motoruda hoşuma gitmedi :DŞaka şaka çok şekil çıkmış :)

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Çiklet çiğneyin. Çiğneyince geçiyor :salut:

Biraz daha verip ybr alsaymış iyiymiş,

Gittiğiniz yer güzel bir yermiş sarıyer de neresi burası imkanları neler, o bilgide verilse süper olur.

Biraz daha verip ybr alsaymış iyiymiş,

Gittiğiniz yer güzel bir yermiş sarıyer de neresi burası imkanları neler, o bilgide verilse süper olur.

valla hocam benimde diğer arkadaşım götürdü oraya :D demirciköy diye bir yer..hani şimdi bir daha git deseniz gidemem :D ama çok güzeldi hatta şöyle birde fotoğraf çekmiştim telefonum ile..

16493512711_cc3da6105e_z.jpg

arkadaş grubu ile giip gezilip görülecekk bir yer güzel vakit geçirile bilir..

o degilde bu havada acik kask??? yuz felcimi olmak istiyor

yine yapmis bi kivanclik:)

ogun hava çok güzeldi gerçekten üşümüşmüdür bilemem ama zaten yüksek hız gitmediği için pek sıkıntı olmamıştır bence :)

üstüne koyup ybr alıcakmış :D reklamdan gelecek kaşeyi bekliyormuş :D

edit: yapılmış espiri :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar