Böyle sürüş yapmak için bir meziyet gerekmiyor, cahil olmanız yeterli. Cahillerin risk algısı olmaz. Bu sürüş Türkiye'de yapılamaz diye bir şey yok. Ben aynen bu şekilde ama insan gibi sürüyorum. Arada bir tıkanmalar olsa da İstanbul'da yaşayan arkadaşlarımızın çok sevdiği emniyet şeridinden veya araçların sağından gitmekten çok daha güvenli ve hızlıdır. Şerit değiştirenleri zamanla tahmin ediyorsunuz veya kendinizi gösterirseniz değiştirmiyorlar. Ayrıca hepimiz bu şeridi kullansak, zamanla otomobil sürücüleri buna alışacaklardır. Tabi ben burada boşuna yazıyorum, emniyrt şeridine devam...
Bende daha once Bursada oturdum ve Bursayla tutup Istanbulu kiyaslama bence .. trafik serbestken Bursada yolu acik olan araba sagdan sola onune atlamiyor ..ozellikle mudanya-gorukle yoluna girdiysen ,trafik rahatsa soldan hizlanmis geliyorsan soldakilerin hepsi bi esniyor .. yol veriyor bi cogu .. esimede anlatiyordum Bursada oyle yol veriyorlar diye kendide ziyarete gittigimizde dedigim seyin aksi olmadi