Mondinin rx3 ü aklımdaki fiyata gelsin, benim pulsar ı sana uygun fiyata vereceğim söz. Kullanınca ( dene sürüşü demiyorum - sahibi olunca ) fikrin değişecek eminim.
Pulsar ı neden seviyorum:
* ilk marşla çelışması ve ben istemedikçe susmaması
* ister 2bin devirde fıtı fıtı; istersen 10bin devirde sportif sürüşü
* her aksamının ( fren, şanıman vs ) sorunsuz olması
* agresif görüntüsü ( her gören detaylı inceliyor )
* Ekrem ATA gibi bir muhatabın olması ( başka hiç bir firmada yok. Varsa söyleyin bilelim )
Eksi olarak (bana göre)
İki kişi ( hanımla beraber ) artçının rahat edememesi. Sırf bu yüzden 2 motor olarak uygun yollu sisbarlı bir curuzer veya mondi rx3 ü bekliyorum.
artcinin rahat edememesi durumunu yasarsan daha net yorumlar yaparsın emin ol. hic rahat değil şanzıman hareketlerini direkt hissediyorsun kahvehane taburesi gibi küçücük artci selesi var zaten.
her motor gibi cukurda ayaga kalkmak gerekiyor yoksa beline darbe geliyor araba gibi değil amortisörler
on amortisör cok sert
motor ağır ;şehiriçi 3.5 yakıyor ki benim motor 2.5-2.7 civari seyrediyor.uzun yola da her zaman cikilmiyor.+ depoyu fulledin desek bi de onun ağırlığı olacak
vergisi var yıllık 112 tl
sürücü ayak koyma yeri katlanıyor kaza aninda ayakları koruma durumu pek olasi görünmüyor. motor koruma demiri adi üstünde anca motoru koruyor cg lerdeki gibi büyük koruma demiri yok maalesef.ama takilirsa olur
kazadan sonra trafik sigortasi 300 e firlayinca motorun cazibesi kalmadi onceden 130 idi durumu kurtariyordu.
yilda 5.000 km yapsam arabaya göre 1000 km de 100 lira daha az yaksa sehiricinde.
5.000 km de 500 lira cepte.
300 sigortaya gitti kaldi 200 tl.
bakımı; yagi bujisi 5 tl
yağ 1000-2000 km de 15 lira civarı
hava filtresi 2.5 tl
kilit 9 tl
alarmli disk kilit 40 50 tl
alarm 30 40 tl
kask 100 tl
dizlik dirseklik
zaten ruhsat plaka vs. 160 lira da ona gitti
durmadan kitle kitle geri kilitleri aç
yakinda muayene de kapida
kaza yapınca zaten gordugun fiziki zararin haddi hesabi yok
kolunu 20-25 gün kaldiramamak acisini cekmenin bedeli cok cok fazla
abs yok bastin mi cirrrrr yerdesin
istedigin kadar ayarla iyi sür, sakin sür, bir viraj bi çamur hoop yerdesin.motor yeterince guvenli değil. kaporta sensin! klasik söz.
biryere gideceksin uzaylı gibi dizlik dirseklik body armor takip gidiyorsun tak çıkar birsürü işkence
michelin lastik taksak 240 tl ; satarken aliciya hediye olay bu
abs montaj etsek hadi motora 600-1000 lirayi bulacak cikma falan o da.cikmalarin çalıntı motordan olmadığına da emin olamayacaksin.
motor arabanin yaninda fazla özetle bu
sigorta düşük olsaydı durum belki kurtarirdi
seneye sigorta düşerse durumu biraz kurtarır yoksa suanki durumda karlı durmuyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:33 ----------
97 cc de durum buyken pulsara gecersem kullu zarar
yatırım maliyeti isletme maliyeti oohooooo
tamam motor sürmek keyifli de
acıları da büyük
motor sesi uzun vadede kulakta KALICI ISITME KAYBINA neden olabiliyor