- Konu Yazar
Geçtiğimiz ay iki şeritli caddenin sağ şeridinde takribi 30 km\h la seyr ederken sol şeritteki araç birden en sağa üzerime direksyon kırarak bana çarptı kask çene kısmı ikiye ayrıldı çarpma etkisinden bir Allah'ın kulu gelipte bir şeyin varmı demedi çarpan aracın sahibi direkt aracına yöneldi ayağa kalktım şoktan çıkınca bana ilk dediği sen suçlusun demek oldu bende dedim tamam ben suçluyum (halbuki değilim) tutanaklarımızı dolduralım sende sigortamdan aracın hasarı karşılanır sorun kalmaz dedim o sıra cepten resim çekmeye başladım kaza anı için teli aşşağıya bir indirdim hangi ara binmişte aracına gitmeye başlamış anlamadım kısacası kaçtı gitti 155 i aradım olayı anlattım trafik ekip geldi tutanak o tuttu sigorta şirketleride çakal bana adamın numarasını bulmuş aranızda halledin diyor arkadaş halletsek zaten sorun kalmayacak neyse elimde resimler rapor tutanak vs sadece anı olarak kaldı yok mahkemeye ver vs uğraşmadım resim yükleyemedim isteyene resimde atarım kaza ile ilgili poliste beni haklı buldu evraklarım ekipmanlarımda tam 270 liraya yaptırdıgım sigortadan da beş kuruş fayda göremedim bu bana tecrübe oldu fakat seviyesiz birininde seviyesine inemiyorum NEREDE ADALET devletine milletine bağlı dürüst insanlar magandalara katlanmak zorundamı illa bizde efendiliğimizi bozup eşkiyamı olmalıyız bilemedim kediye çarpsan en öncelikli yapman gereken şey kedinin hayatıyla ilgilidir kaldıki İNSAN !