eskişehir'den selamlar

herkese merhaba. uzun zaman önceden beri takip ettiğim foruma sonunda ilk motosikletim ile katıldım. herkese Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin!

Aramıza hoş geldiniz.Motosikletiniz hayırlı olsun kazasız belasız eskitmeniz dileğiyle...

herkese merhaba. uzun zaman önceden beri takip ettiğim foruma sonunda ilk motosikletim ile katıldım. herkese Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin!

Merhaba,

hayırlı olsun, motosiklet.net'li :)

Umarım kazasız belasız sürüşlerin olur, karamel tadında

Keyifli vakitler

güzel forum yav. eski konuları oku oku bitiremiyorum. özellikle atölye kısmından öğrenecek çok şey var.

hoş geldiniz yeni motorsikletiniz hayırlı olsun ve o marka o model motorsikletle ilgili iyive kötü görülerinizi öğrenmek isterim nasıl motorsiklet rahat kullanışlı mı?

hoş geldiniz yeni motorsikletiniz hayırlı olsun ve o marka o model motorsikletle ilgili iyive kötü görülerinizi öğrenmek isterim nasıl motorsiklet rahat kullanışlı mı?
Hoş gördüm. Motoru eve pazartesi günü getirdim. 7 km mesafeden. Plaka, ruhsat daha çıkmadı. İlk motosikletim. Salı günü kar başladı. Yani sizin anlayacağınız garajda yatıyor. Şu an sadece her gün yanına gidip bakıp bakıp geliyorum eve :)
Pimpirikli bir insanım birde acemilik olunca normal herhalde.
Son olarak rodaj dönemi 500 km, havalar iyileştiği an kısa sürede bitiririm. O zaman yorumlarımı iletirim. Teşekkürler.

Arada çalıstirin.. Malum havalar soguk :)
Çalıştırıyorum fakat bir şeyi çözemedim. Depo şu an yedekte daha petrol istasyonuna bile gidemedim. Jikle açık olmasına rağmen bir kaç kerede alıyor. hava-benzin karışımımı normal gitmiyor anlamadım doğrusu.

hoşgeldin.. motosikletinde hayırlı olsun güzelbir seçim :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar