bizim motora uygun s2 duy uyumlu beyaz ampuller var. bir donem denemistim. ama performansli değil. yani led yada zeonun performansini asla bekleme. hatta bizim orijinal sari ampuller bile daha iyi. aydınlatma kabiliyeti daha yuksek. denemiş memnun kalmamiş vr orj.sari ampule donmustum. far aydinkatman sari yerine beyaz oluyor ama. beyaz isiktan performans alabilmek için aydınlatma kuvveti ..gayet iyi olmali. çünki sari isik önüne zayif olarak bile yansisa görmeni sagliyor..ama ayni watt enerji ile calisan beyaz ampul. sari isiga göre çok verimsiz. ve bu ampuller bizim orj.sari ampullere nazaran çok fazla isinir. far duyun..far tasin bile eriyebilir. ben bu alip memnun olmayarak söktükten kisa bir sure sonra aldigm yere sormustum. ne oldu beyaz ampul satiyormunuz halâ.. talep varmi diye. abi..çok şikayet geldi. artik getirtmiyorz demişlerdi. merak edilecek ..heves edilecek bir pozisyon yok. bence hiç bulaşma. orj.farina güzel bi far yükseklik ayari yap. far aydinlatmani yeterli bulmuyorsan 1. tercih..led aydinlatma.bunu da yeterli bulmuyorsan zenon taktirablirsin. ama ben zenon u bile tavsiye etmiyorum. Led ile takviye bence gayet yeterli.