Arkadaşlar basligi nereye acacağımı tam bilemedim yanlış yere açtıysam kusura bakmayın ben sizden ekipman tavsiyesi isteyeceğim.1 ay sonra cbr 125 alacağım ve bu 1ay içinde mutlaka kaskımı alacağım motosikletimi aldıktan sonra her ay ekipmanımı tamamlayacağım.
Kask 500tl civari bir kask arıyorum ama bunu yükseltebilirim max 800tl diyelim kaska
mont fiyat olarak ne kadar ayarlamam gerektiğini bilmiyorum ama 500tlden daha uygun olması gerekebilir
eldiven tavsiyesi de istiyorum
dizlik icin de fiyat bilmiyorum ama orta-ust seviyelerde tavsiyelerinize açığım
ekipmanlar için toplam 1500tl kadar bir bütçe ayırabiliyorum tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Başlangıç aşamasında olduğundan, yüksek süratlerle kaza yapmayacağını farz ederek orta kalite korumalar için şöyle bir liste hazırladım sana arkadaşım. Belirlediğin bütçe doğrultusunda maksimum koruma önerilerim bunlar:
Mont 726 TL -
RICHA Discovery (Bu montun turunculu olanı bende ve 60 km ile giderken sağ dirseğimin üstüne düştüm ve sürüklendim. Sonuç : montun dirsek kısmında ufak bir yırtık, başka zarar yok. Kolumda ise hiç sıkıntı yok. Üstelik hem yaz hem kış kullanımına uygun sökülebilir astarlı)
Kask 640 TL -
NOLAN N86 (Dahili güneş vizörlü + intercom bağlantısına uygun, farklı renklerine de bakabilirsin. Ben güneş vizörsüz olan N64'ü kullanıyorum. O da 100 TL civarı daha ucuz bundan)
Dizlik 100 TL -
ZANDONA 3200 (Piyasadaki en kaliteli markalardan biri)
Eldiven 155 TL -
NIC Ng 1020 (Hakiki dana derisi, sürtünmelere karşı bire bir. Parmak ve kemik korumaları da oldukça yeterli)
Bel bandı 55 TL -
MT (Bunu da ben ekledim. Paran olduğunda bir de uygun bir çizme bakmanı şiddetle tavsiye ederim)
Toplam: 1676 TL - Havale fiyatı (% 5 indirimli): 1593 TL
Şimdiden hayırlı olsun.
Not: Bu mağazanın çalışanı veya reklam görevlisi değilim. Ben alışverişlerimi genelde buradan yaparım ve çalışanlarının 10 numara yardımcı ve bilgili insanlar olduğuna kefilim. Her ihtiyacınız için kan ter içinde koştururlar. Yerleri Kadıköy Hasanpaşa'da.