Ayarlanabilir gidon, on cam ve koltuk yuksekligi, patinaj onleyici cekis kontrol, tel yerine elektronik chip kontrollu gaz kolu, aksesuar olarak degil kendiliginden gelen elcik koruma, cakmaklik soketi ve orta ayaklik.
Yeryuzunde paket halinde bunlarin sunuldugu bir motor daha ucuza yok o yuzden fiyat konusunda bir laf var, onu soylicem:
"Haters gonna hate, ainters gonna ain't"
Benim nazarimda bizim pazarda bu teknolojilere sahip bir motor 33.900 bedava. 40bine satilan yeni Versys 1000de yanlis bilmiyorsam hala vites gostergesi bile yok!
---------------------------
ben serbest piyasa ekonomisi gozuyle bakiyorum. Bir onceki yorumda bahsettigim teknoloji ve ozelliklerde en yakin motor Ducati Multistrada ve MV Agusta Tourismo Veloce var (80bin ve ustu rakamlarda).
Gunumuz sartlarinda 800luk veya ustu gariban(cekis kontrol, elektronik gaz kolu, abs, ayarlanabilir zimbirtilari olmayan) bir motosikleti 28 binden asagi edinmek zaten mumkun degil.
E dolayisiyla 28 bin bile pahali adama. Misal ben alamiyorum su an Tracer falan. Ne zaman alabilecegimi de bilmiyorum.
Sadece 07den sonraki motorum dimdirek Tracer olacak onu biliyorum. Fakir zengin mevzusu degil bu yani. Bu bmwyi 120 binken 55e alabilmek gibi birsey.
O 55i bile veremeyeceksek onu verememeye devam edecegiz ama burada neden 10 lira degil diye sikayet etmek de anlamsiz.