kaza ve sigorta işlemleri ?

arkadaşlar herkese selamlar. on beş gün önce bir kaza geçirdim motorun ön düzen iptal oldu. Allah'ın mucizesi bana bir şey olmadı. omzuk kırıldı toparladım yavaş yavaş.

karşı taraf kusurlu ben de bu gün sigorta şirketini aradım 1000 lira ödeme yapabiliriz dedi şaştım kaldım. orijinal parçaları takmayız falan diyor bir garip. 1000 lira hesabına yatıralım sen git nereye yaptırırsan yaptır dedi resmen. servisi aradım ne kadar yazdınız diye 1800 dedi ön taraf haşat depoda dahil yani 1800 normal. yan sanayi takmam diyor servis zaten çoğu parçanın yan sanayiside yok. ne yapmam gerek arkadaşlar lütfen yardımcı olun. tüketici mahkemesine mi gitsem acaba, bir bileniniz var mı ne yapmalıyım? şimdiden teşekkürler.

normalde motorun piyasasını araştırıp hasar motorun değerinden yüzde 50 fazla ise motoru perte çıkarmak için sana teklifte bulunur.. ama sen kabul etmez isen anlaşmaya gider.. yine kabul etmezsen motorunu bir şekilde yaptırıp sana verecektir... yan sanayi parça kullanabilirler diye biliyorum çünkü arkadaşımın aracında basına geldi orjinal ve orjinal e yakın parça kullanılır dedi... sen ısrarla motosikletimi yaptırıp bana teslim edin diye konuş eskperle

1800 neyin masrafı var ki öyle o fiyata motor alınır be kardeşim.

Değişecek parçaların tek tek listesini çıkarttın mı ve yedek parça sitesinden baktın mı ne kadar tutuyor.

1800 neyin masrafı var ki öyle o fiyata motor alınır be kardeşim.

Değişecek parçaların tek tek listesini çıkarttın mı ve yedek parça sitesinden baktın mı ne kadar tutuyor.

şöyleki servis mondialin orijinal parça liste fiyatları ve işçilikle 1800 rakamını çıkarmış. ön tarafta depo dahil bütün parçalar değişecekmiş. ve bunların içinde sadece göstergenin yan sanayisi var ve orijinaliyle arasında 30 lira oynuyor. 1800 belki biraz abartı olabilir ama 1000 lirada az.

Servis yaptırır ya sen öder o odedıgın miktarı sigortadan alırsın yada direk sigorta yaptırır parasını alır o senın cebınden para o şekilde çıkmaz yada az para almak gibi bi durum olmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar