Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
virajı arkana bakarakta dönersin ,bu sorun değil.
bu taktiği hızlı ve güvenli dönebilmen için uygulayacaksın :bounce:
Virajı arkasına bakaran dönenler varmış eskiden.Çok iyi ata binen orta asyadaki atalarımız atın üzerinde hareket halindeyken 360 dereceye ok atabiliyolarmış.Ama sonuçta altındaki bir hayvan , onun da yön bulma kabiliyeti var.Ancak bizim motorlar için yön bulma kabiliyeti daha icat edilmedi.
Ben daha 7 yaşımda bisklt kllanmayı öğrendim ve ilk öğrendiğim şey karşıma ve yola bakmak , yani kısaca gideceğim yere bakmak.Alah aşkına siz hiç bisiklet kullanırken sağa sola bakınırken veya bisikletin zincirine ya da yere bakayım derken kafayı direğe çarpmadınız mı?Çocukluk işte insan daha meraklı oluyo.Zincire ya da pedala bakayım diyosun , kafayı bi kaldırıyosun , uçuştasın.Şimdi kızıma bisiklet kullanmayı öğretiyorum.İlk öğrettiğim şey karşıya gideceği yere bakması.5 yaşındaki kızım daha okuma yazma bilmiyo ama bunu şimdiden öğrendi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 ----------
virajı arkana bakarakta dönersin ,bu sorun değil.
bu taktiği hızlı ve güvenli dönebilmen için uygulayacaksın :bounce:
Virajı arkasına bakaran dönenler varmış eskiden.Çok iyi ata binen orta asyadaki atalarımız atın üzerinde hareket halindeyken 360 dereceye ok atabiliyolarmış.Ama sonuçta altındaki bir hayvan , onun da yön bulma kabiliyeti var.Ancak bizim motorlar için yön bulma kabiliyeti daha icat edilmedi.
Ben daha 7 yaşımda bisiklt kullanmayı öğrendim ve ilk öğrendiğim şey karşıma ve yola bakmak , yani kısaca gideceğim yere bakmak.Alah aşkına siz hiç bisiklet kullanırken sağa sola bakınırken veya bisikletin zincirine ya da yere bakayım derken kafayı direğe çarpmadınız mı?Çocukluk işte insan daha meraklı oluyo.Zincire ya da pedala bakayım diyosun , kafayı bi kaldırıyosun , uçuştasın.Şimdi kızıma bisiklet kullanmayı öğretiyorum.İlk öğrettiğim şey karşıya gideceği yere bakması.5 yaşındaki kızım daha okuma yazma bilmiyo ama bunu şimdiden öğrendi.