- Konu Yazar
600cc ile başlamak sıkıntı değil.Mesele o motorun nasıl bir tarza sahip olduğu.700 800 cc olup 50bg motorlu makinalarda var ve başlanabilir.Bana göre altın kural başlangıç motoru 200 kiloyu aşmamalı,ayaklar yere tamamen değebilmeli ve en önemlisi motorun fren karakteristiği iyi öğrenilmeli bunların dışında gerisi güvenli ve dikkatli kullanıldığı sürece kolaylıkla aşılır.
hocam 600f deli gibi gidiyor 0 tecrübe ile ne fren yapa bilir ne düzgün sürüle bilir zaten ne desekte biliyoruz bunlar tehlikeli elbet bir gün kaza yapıcaz ama kazayı kırıkla atlatmak var ölümle kaybetmekte var ki ben 2.seçenekten korkuyorum bir sürü abim,kardeşim yerine koyduğum insanlar var buda onlardan biri yani bize özeniyor motosiklet istiyor biliyorum ama 600f olmaz ama kendisi bilir ben sadece vaz geçirmek istedim annesi babası bir şey demiyorken bana laf düşmez ben sadece arkadaşlık görevimi yapmak istedim elimden geleni yaptımda kendi motorumun anahtarını verdim al istediğin kadar dursun bununla az çok bir şey öğren sanada 250cc alalım diye istemedi yapıcak bir şey yok hafta sonuna kadar bulduklarını/bulduklarımızı tek tek gezip beğendiğimizi alıcaz ona ama ben bu süre içinde 250cc ye ikna etmek istiyorum.