attila abi forumdaki saygılı insanlardandır. salak yerine koyma lafı biraz yersiz olmuş. zaten kullanıcı hatasından kaynaklanıyordur demesi yeterli. bütün motorlarda stop etme sorunu yok. ben 7 aydır kullanıyorum toplasan 5 kez stop etmemiştir onların da neden olduğunu biliyorum ani fren yaptım durana kadar da debriyaja basmadım. yani kullanıcı hatası oluyor busürekli yaşayan varsa nasıl kullandığını bu konuda tecrübeli birinin incelemesi lazım ki gerçekten sorun motorda mı kullanıcıda mı anlayalım. kimse kendine bakmadan sorun motorda demesin arkadaşlar. herkes gerçekten çok iyi motosiklet kullanmıyor. kimse de kendini çok iyi kullanıyor zannetmesin. alçak gönüllü olmak gerek biraz. hepinize saygılar.
Senin bahsettigin durum ile burda tartisilan stop etme sorunu cok farkli. Senin yasadigin olay motosikletin mekanik yapisi geregi her motorda olur ama burda anlatilan durum farkli. Benim basima stop etme durumu cok geliyor. Acemi bir kullanicida degilim. Ama herzaman ayni durumda ayni yerde stop ediyor. Sorunun kaynagini cozecegim aarastirmalarim devam ediyor. Sizde yorum yapabilirsiniz.. Soguk motoru calistirip 100 metre duz yolda devam edip dik bir yokus iniyorum. vitesim 3te drvam ediyorum.150 metre yokus indikten sonra ufak bir kasis oluyor. Hizim 60km hizdan biraz yavaslayip debriyaji siktigim anda kasisten gecmis oluyorum ve motor stop ediyor.. Surekli bu sekilde deniyorum. %70 oraninda stop ediyor.. Ayni kasisi hiz kesmeden gecersem problem yok. Yada daha onceden debriyaji sikip kasise oyle girersem yine problem yok.