Çin malı motorum olacak ben apaçi mi oluyorum?

1 yıldan beri bu günü bekliyorum.Geçen sene mart ayında B+A2 ehliyetimi aldım.Eylül-Ekim gibi pulsar almayı çok istiyordum ama şartlar elvermedi istesem alırdım ama zorlamaya gerek yok ayağımız yorganımıza göre uzatmak gerek dedim cbf 150 olsun dedim sigorta giriş çıkışım olduğu için banka kredi vermedi ybr de aynı şey zaten bende kredi kartımı kullanarak alayım dedim en sonda mondial drift almaya karar verdim uzun zamandır takip ediyodum zaten hiç alıcısı gözüyle olmasada..Bari dedim piyasadaki o arkadaşlardan farkım olsun beyaz değilde kırmızı alayım dedim ama önyargılarım oluştu drift diyince çoğunun aklına abartı egzoz gibi şeyler geliyor.Cumartesi motoru garaja çekip pazar günüde kask ceket alıcam eldiveni internetten aldım plaka falan çıkıncada dizlik alıcam niyetim 2 sene kullanıp cbr250r yada pulsara dönmek..

apaçilik nedir bilmiyorum ama apaçi gibi hissedip apaçilik yapıyorsan evet.

ne olup ne olmadığını bilmemek de zor valla.

Bu apaçilik olayı tartışmaya açık bir durumdur. Ama apaçi bana göre trafik kurallarını hiçe sayarak abuk subuk motor kullanan. ve motorunu da trafik kurallarına aykırı şekilde değiştiren (plaka iptali, aşırı abartı eksoz vb) Bunun için 1000 cc de apaçi olur mobilet te. Sen adam olursan eşşeğe de binsen adamlığından bir şey kaybetmezsin.

Hayırlı olsun iyi günlerde güvenli sürüşler yapmanızı dilerim

apaci diye , aynaları söken, abartı egzoz takip motoru çingene motoruna çeviren, kurallara genelde aykırı davranan tiplere deniliyor diye biliyorum.

Apaçi doğulmaz apaçi olunur!

lp15d.jpg

apaçilik nedir bilmiyorum ama apaçi gibi hissedip apaçilik yapıyorsan evet.

ne olup ne olmadığını bilmemek de zor valla.

aslında başlık tam olmadı sanırım yani bu motoru kullansam bana o gözle bakarlarmı gibisinden bir şey sormuştum.Bi önyargı olurmu

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------

Bu apaçilik olayı tartışmaya açık bir durumdur. Ama apaçi bana göre trafik kurallarını hiçe sayarak abuk subuk motor kullanan. ve motorunu da trafik kurallarına aykırı şekilde değiştiren (plaka iptali, aşırı abartı eksoz vb) Bunun için 1000 cc de apaçi olur mobilet te. Sen adam olursan eşşeğe de binsen adamlığından bir şey kaybetmezsin.

Teşekkür ederim

apaci diye , aynaları söken, abartı egzoz takip motoru çingene motoruna çeviren, kurallara genelde aykırı davranan tiplere deniliyor diye biliyorum.

Arkadaşlar apaçiliği açıklamışlar ve bence drift aldın diye apaçi olmuş sayılmazsın.Ve bence mondial değilde kuba daha çok ucuz apaçiliğe hitap ediyor gibi özellikle çita versiyonları adanalı modifiyeciler için üretilmiş gibi :mrgreen:

Ayrıca bildiğim kadarıyla apaçi motorlarına vize çıkartılamıyor yada zor çıkartılıyor bildiğim.ve ikisi bir mi :mrgreen:

maxresdefault.jpg

17-1.jpg

Son düzenleme:
aslında başlık tam olmadı sanırım yani bu motoru kullansam bana o gözle bakarlarmı gibisinden bir şey sormuştum.Bi önyargı olurmu

Türk halkı olarak dersen ön yargı bütün iki tekerleklere var. Motor camiasından dersen. Sen düzgün ekipmanlı giyinirsen adam akıllı gidersen kim seni neden apaçi sansın. Buna rağmen seni apaçi sananlar da varsa koy gözüne rahvan gitsin. Sen kendini bil yeter. Başkasının düşünceleri yüzünden kendi zevkini dizginleme

Eğer kendini apaçi olarak görüyorsan saçı 2 metre havaya dikip bol kıyafetler giyip dolaşıyorsan apaçisindir kurallara uyup kendini ve çevreni tehlikeye atmayacak boş hareketler yapmazsan apaçi değilsin.Beni arkadaşlarım plaka takmadığım için apaçi yerine koyuyorlar ama saçım başım düzgün apaçi olduğumu düşünmüyorum :queen:

Motosikleti
Rsv4+D250
Hocam içini bilemem ama genel olarak apaçi algılanırsın normal sürersen bir şey olmaz sonuçta Türkiye deki motora saygıyı az çok biliyorsundur

Apaçimi oluyorum diyosan zaten değilsindir korkma:thumleft: Sen al motorunu, kaskını korumanı giy keyfini çıkarmaya bak

Hocam böyle düşünceleri atın kenara. Ekipmanı giyin, egzos takmayın, sinyaller zamanında yansın, aynalar takılı olsun. Buna rağmen sırf motorunuzu kullanan bazı insanlar apaçilik yapıyor diye hala apaçi diyen olursa, onun ile iletişiminizi kesin, takmayın bile...

Allah kaza vermesin. Karşıyaka'ya yakınım bende görürsem selamlaşalım :)

Hocam böyle düşünceleri atın kenara. Ekipmanı giyin, egzos takmayın, sinyaller zamanında yansın, aynalar takılı olsun. Buna rağmen sırf motorunuzu kullanan bazı insanlar apaçilik yapıyor diye hala apaçi diyen olursa, onun ile iletişiminizi kesin, takmayın bile...

Allah kaza vermesin. Karşıyaka'ya yakınım bende görürsem selamlaşalım :)

motoshoptan aldım serinkuyu taraflarında oturuyorum biraz yukarısında işlemler tamamlansın görüşelim :) sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar