Bu gezin bir bütün olarak harika dostum. daha önce demiştim yine diyorum yüreğine sağlık. Allah sana ve tüm iki teker sevdalılarına kaza bela vermesin. Bu muhteşem gezilerin devamını bekleriz.
teşekkür ederim. amin, hepimizi kazadan beladan korusun. inşallah devam edeccek
Gene harika Alp özverili ve güzel fotolar çekiyorsun ve derliyorsun gerçekten
teşekkür ederim
Hocam yine çok güzel bir gezi olmuş, merakla takip ediyorum seni.
teşekkürler hocam
fotoğraflar harika,
web sitenizden de takip ediyorum sizleri. mükemmel iş başarıyorsunuz. hayalimi gerçekleştiriyorsunuz.
inşallah yazın bende, turlayacağım şehirleri.
Allah yolunuzu hep açık etsin, kaza bela vermesin. inşallah
teşekkür ederim, inşallah turlarsın, yolumuz açık olsun
KArdeş sen ne yaptın ya maşallah allah nazardan saklasın harika.Web sayfana da baktım mükemmel.Allah bizede nasip etsin inşallah.!!
inşallah, teşekkür ederim
Kardeşim 2 Inazuma İzmir'den çıkıp Artvin Karagöl yapalım mı? Sınıra kadar gideriz

Çünkü işten izin problem.
yapın bence, güzergah harika
Çok güzel bir gezi tebrikler.
teşekkürler
abicim sen hiç yerinde durmaz mısın ya?

insan özeniyo valla.. şaka bi yana ilerde hayalim istanbul'da 5-6 ev kira gelirim olsun hiç durmadan motorla dünyayı gezicem
arada durduğum oluyor, paylaşım yapıyorsam bil ki duruyorum

5-6 kira çok fazla bence, bir tane bile yetet. hoş benim evim bile yok, isteyince yine oluyor.
Gezip gördüklerini bizlerle paylaşan arkadaşlarıma saygı duyuyorum. Bir nebzede olsa işyerlerimizde resimlere bakarken nefes alıyoruz. Teşekkür ederim Alp.
ben teşekkür ederim. paylaştıkça daha mutlu oluyorum...
oha çok gizel bayıldım doğrusu bayildim kişke binimde olsa
olur
Çok güzel ya insan imrenmeden bakamıyor gerçekten. Çok güzel bir gezi olmuş birazda hikayesini anlatsan fotoğrafların olurmuş, gerçi fotolar anlatıyor herşeyi ama arada var bir iki hikayesini merak ettiğim ::gazla::
hikayesini de anlatmak istiyorum ama fırsat bulamadım. en azından fotoğrafları paylaşayım dedim

ileride yine buradan bidiririm hikayelisini hazırlayınca
elinize sağlık , çok güzel resimler, içimiz açıldı bu soğuk kış gününde...
teşekkürler
Tebrikler ve Tşkrlr.Batum benim memleketim.Batum göçmeniyiz der bizimkiler,Doğa ve yapılar harika.Bu resimlerdeki yapıların ardından İstanbul'da yaşadığım mahalle ve oturduğum site gözümde tam bir taş yığını haline geldi.İnsanın yaşadığı mekanin bir tarihi bir hikayesi olmalı.İnsana bir duygu vermeli.Dümdüz yapılmış beton bloklarda İnsan kendini inşaat demiri gibi hissediyor bu resimlerden sonra..
acaralısınız o zaman

kafeslerin içinde yaşamak için; günlerini, emeklerini, güçlerini harcayan insanlarız. silkelenip sorgulamamız gerekli bence
video ya şimdi baktım, video daha da güzel. bayaa emek verşisiniz elinize sağlık. paylaşımınız için teşekkürler.
teşekkürler
bütün ademler kardeşse benim de bu motorda bir tur hakkım var???
heheh motorcular zaten kardeş hocam
Resimler gerçekten çok güzel.Güzel bir gezi olmuş.
Paylaşım için teşekkürler.
teşekkür ederim