Çamur Yüzünden Motoru Bırakıcam Sonunda

Selam,

Arkaşlar motorum cb125e;

iuuq_NV_00jnh718_SL_jnbhftibdl_SL_vt0jnh7180477_2NU_0dc33_SL_kqh.jpg

Yağmur olsun olmasın yerde az bir su, ıslaklık olsa bile pantalonum diz kapağından aşağısı full çamur lekesi oluyor damla damla. İnternetten falan baktım ama buna takabileceğim farklı bir çamurlukta göremedim. Eteklik veya yağmurluk giymeden bunun bir çözümü varmıdır? veya ön tekerin çamurluk kısmını uzatmanın bir imkanı varmıdır?

Motosikleti
600RR
bendede aynı sorun var motorum 100 cup paçalar değilde ayakkabılar oluyor

Çamurlukları değiştirebilirsinde pek bi çözümü yoktur motosiklet sonuçta ben yanımdan su bırıkıntısı ıcerısınden geçen kamyon yuzunden denize girmiş gibi olmuştum araba gibi olmuyor motosiklet

motosiklet botu giyersen hem emniyetli bir sürüşün olur hemde yağmurda paçaları içine sokarsın..

ayrıca çamurluğun altına şamrel lastiği kesip yapıştırırsan motorun ve sen ön lastikden sıçrayan çamurdan oldukça korunursun..

Motosikleti
Hero X Pulse 200
motosiklet pis iş, yüzünde çamur oluyor farkında değilsin :)

Kategori değişim vaktiniz gelmiş, karanlık tarafa buyun , " DİRT BİKE " 'a geçin:bounce:

Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakmalı,al bi enduro yediğin çamurun tadı başka geliyor :))

Komik gelir belki ama kadın çorabı geçirmek faydalıdır.Siyah olduğu için anlaşılmıyor bile.Özellikle ayakkabı koruma da çok etkili.

Selam,

Arkaşlar motorum cb125e;

http://f.internetara.com/onbellek/1...hftibdl_SL_vt0jnh7180477_2NU_0dc33_SL_kqh.jpg

Yağmur olsun olmasın yerde az bir su, ıslaklık olsa bile pantalonum diz kapağından aşağısı full çamur lekesi oluyor damla damla. İnternetten falan baktım ama buna takabileceğim farklı bir çamurlukta göremedim. Eteklik veya yağmurluk giymeden bunun bir çözümü varmıdır? veya ön tekerin çamurluk kısmını uzatmanın bir imkanı varmıdır?

Ayak için yağmurluk var ayağına geçirip yola çıkıyorsun o olabilir, çamurluğun altına ek satın alabilirsin bisiklet için satılanlardan bile idarelik olabilir, veya kendin bi brandadan kesip oraya bağlayabilirsin, veya sitede biri vardı ek yapıyordu o tarz bişeyde alabilirsin, kazasız sürüşler..

Motosiklete bineceğim, bir de çamurdan azami derecede korunmak istiyorum dersen,
Scooter e bineceksin kardeşim :)

Merhaba ,

çamur mu ? en sevdiğim... işin keyfi orda bence . Sizi rahatsız ediyorsa , çamurluk uzatıcı çalışmalar var forumda,bu işi yapan biri var. Araştırabilirsiniz.

Ya da plastiğimsi birşey galiba o , adını bilmediğim birşey kullanıyor genelde kuryeler, onlardan da kullanılabilir.

çanta demiri varmış, çantasıda varsa, kasık çizme kullan yağmurlu havalarda..
bot olur, oda olmadı tozluk yaparsın diz kapağına kadar,çamur ön teker den geliyorsa, koruma demirini kapatabilirsin

Son düzenleme:
Koruma demirinin önünü kapat (branda olabilir) yalnız ortada motora hava gelecek şekilde az bi yer aç malum hava soğutmalı motor sıkıntı çıkmasın :cat:
bunun yanında yağmurluğunu vs de giy tabi ben farklı bi öneri sunmak istedim.

O koruma demirleri var ya boşluklarına plaka kaynattır büyük ölçüde kesecektir muhtemelen . Ya da tozluk al dağcıların kullandığından .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar