tamam hadi diyelim ki camiyi hiç kirletmedin (ki ayakkabılık çamurlu kıyafetini astığın yer vs. sonradan temizlediysen eyvallah. ama yoksa onu da geçiyorum)camurlu kiyafetlerimi cikarip astım yazmıştım tekrar okursanız..
camiye ayakkabıyla girilmiyor ayakkabıyı girişte çıkarıyoruz
paltoyu ve alt kiyafeti de çıkarınca çamur nerede kalıyor?
kış mevsimi nedeniyle kat kat giyiniyoruz zaten
dostum reklamın niye? ne amacın var kendini bu kadar reklam etmekte? yahu namaza yetişcektim demek var senin gibi sayfalarca namaz sure diyip kurandan parçalarla bilmem ne bisürü şeyi birleştirmek var. cami sevap şolcennetin ırmakları müslümanlık ve kendini reklam edebileceğin herşeyi renkli büyük yazman niye? ben bunu anlayamıyorum.
hadi temizlik erbabısın da etrafı kirletmedin diyelim. reklam amacın ne? bişeyler söylicem şimdi beni burda topa tutcaklar. forumdan uzaklaştırılcam. boşver cevap vermesen de olur şu saatten sonra.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:04 ----------
allah için varını yoğunu ver o sana daha fazlasını verecek diyorlar. ben daha alabilen birini görmedim. kime sorduysam şükür şükür. ya tabi çok şükür de.. elde bişey yok adamın. hani fazlası gelecekti. kandırmak ne kadar kolay. allah diyince inanıyonuz hemen. sonra burda reklamını yapıyonuz inançlarınızın.
kimse eşiyle nasıl cima ettiğini anlatıyor mu? neden anlatmıyor? özel dimi? eşiyle onun arasında. bu da allah ile senin aranda olan bişey niye reklam ediyosun?
benim gözümde önceki akşam bardan kaldırdığı hatunu nasıl seviştiğini arkadaşlarına ballandıra ballandıra anlatan adamdan farkın yok bu yüzden bundan bahsediyorum. ikisi de taraflar arasında kalmalıdır. ikisi de mahremdir. bize ne senin nasıl mümin biri olduğundan kaç cm olduğundan. insanları din konusunda eğitici olan öğretici olan doığru hiçbir bilgi yok olsa ona da amenna eyvallah. ama sıfırsın. googledan bakıp yazmak kolay. sonuçta "bu bakara iyi makara"