diecast motorsiklet kolleksiyonu

arkadaşlar uzun zamandır birktirdiğim kolleksiyonumu paylaşmak istedim.resimdeki panodan hariç 50 adetlik bir pano daha var.geçmiş zamanda onun resimlerini paylaşmıştım.ayrıca panoya koymadığım 40 adet daha motor var.onlarıda ilerki zamanda pano yaptırıp sergileyeceğim.modellerin bir çoğu 1-18 ölçüsünde .25 adete yakını daha büyük boydur onlarda panonun üst sıralarında belli oluyor zaten.daha büyük bir motor kolleksiyonu biriktiren bir şahış görmedim.varsa böyle arkadaşlar görüşmek isterim.

o paraya araba modeli alırdın :p :mrgreen:
güzel birikim tebrikler :)

harika koleksiyon. bi kaç sorum olucak bu koleksiyonun maliyeti ne kadar oldu ? ayrıca ne zaman başladınız koleksiyonu toplamaya cevaplarsanız sevinirim.

Daha çok yarı oyuncak olanlardan sanırım modeller ama ilk kez bu kadar çok modeli bir arada gördüm.

Bazılarından 2 tane var, sebebi nedir :)

Merhaba,

nazarım değer,benden söylemesi..Harika bir koleksiyon,ilk defa bu kadar çokk gördüm..

benim koleksiyonumda bir gün böyle olur mu acaba :mrgreen:

Daha çok yarı oyuncak olanlardan sanırım modeller ama ilk kez bu kadar çok modeli bir arada gördüm.

Bazılarından 2 tane var, sebebi nedir :)

hediye gelenlerden ötürü.oyuncak olarak değiller.içlerinde seri numaralı yüksek meblağlı olanlarda var,normal değerde olanlarda var.alt standlarıda var onları koymadım.

harika koleksiyon. bi kaç sorum olucak bu koleksiyonun maliyeti ne kadar oldu ? ayrıca ne zaman başladınız koleksiyonu toplamaya cevaplarsanız sevinirim.

biriktirmeye uzun yıllar oldu başlayalı,lise yıllarından beri diyelim. içlerinde seri numaralı sertifikalı modelde var normal 25-30 liralık modelde var.benim için bu işin sonu franklin mint markadır.şuan 7 adet modelim var o markadan vitinde gözükmüyorlar.vitrindeki motorlar yıllar içinde biriktiğinden tam fiyat veremem ama bugünün şartlarına göre vitrinler hariç 10.000 lirayı buldu belkide geçti.

Çorum İl Temsilcisi
Çok Güzel Olmuş Hocam :)

Biz hala bimden aldığımız 3 kuruşluk modellerle kendimizi avutuyoz :mrgreen:

bende bukadar motosiklet yok ama 1980 de bu yana tüm harçlıklarımdan biriktiripte alabildiğim motosiklet araba jip minibüs otobüs karavan tır gibi bi 183 tane biriktirmişim benimkilerde vitrinde duruyo:thumleft:biara isteyen olusa resim koyarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar