Başlangıç Motoru Seçimi (Dikkat 600cc İçerir) - Video

Evet arkadaşlar şaka yollu 600cc ye de değindik videomuzda, gerçekten aşırı şekilde başlangıç motoru soruluyor biraz soruları azaltmak yerine araştırma yapsak daha bilgili olacağımıza eminim ben. Biraz daha aydınlatıcı olmak için bu videoyu hazırladım.

Videoda işlenenler:
Neden 600cc ve üzeri ile başlanmaz.
Acemi ile artçı
Eğitimin önemi
Panik freni örneği
Tavsiye düşük cc motorlar
Ve tabi ki Ekipman Önemi

Lütfen Bir sonraki videomuzun ne ile ilgili olmasını istiyorsanız belirtiniz :)

Teşekkürler

Merhaba,

Ellerinize sağlık

hava filtresi,yakıt filtresi ve yag filtresi temizliği ve bakımı hakkında olabilir:)

Hocam olmamış video, beğenmedim. Başlangıç için 600 ya da 1000cc saçma olur.
Daha güzel örnekleri var mesela:
MTT Y2K
Hayabusa'nın videosunu koymuyorum zaten isteyen gitsin alsın, her yerde var...

Bunlarla çok güzel başlarsınız arkadaşlar, 1000cc neymiş, en az helikopter motoru olmalı ki sizi fezaya uçursun, lütfen :)
Dip not: Kask da ağırlık yapıyor başınızda söyleyeyim, onu dirseğinize falan takın, olmaz gerçi ama hani oluurda düşerseniz dirseğiniz uf olmasın sonra tamam mı :)

Hocam olmamış video, beğenmedim. Başlangıç için 600 ya da 1000cc saçma olur.
Daha güzel örnekleri var mesela:
MTT Y2K http://youtu.be/-pVUPtR-hvg?t=58s
Hayabusa'nın videosunu koymuyorum zaten isteyen gitsin alsın, her yerde var...

Bunlarla çok güzel başlarsınız arkadaşlar, 1000cc neymiş, en az helikopter motoru olmalı ki sizi fezaya uçursun, lütfen :)
Dip not: Kask da ağırlık yapıyor başınızda söyleyeyim, onu dirseğinize falan takın, olmaz gerçi ama hani oluurda düşerseniz dirseğiniz uf olmasın sonra tamam mı :)

Hocam turbolu hayabusa önerebilirim direk marka model isterlerse :) veya Zx10R Barkın abinin dediği gibi A moduna alınca yukarıdaki ile aranda hiç bir engel kalmıyor :) Kaskın da ağır olduğunu hepimiz biliyoruz kolda da çok karizma duruyor yalnızz, almak lazım ondan kol için :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Baştan sona izledim videonuzu elinize sağlık . Özelikle o ybr ve cbf 125'in virajlı videoları çok iyidi . :)

videoların cok iyi abi teker videosunu ve bunu izledim duyarlılığın çok hoşuma gitti :) sonuna kadar destekliyorum gelen yorumları bize yolla hallederiz biz :)

eline sağlık çok güzel birşeye değinmişsin umarım anlamışılır ve faydalı olur. fakat videoda bazı virajlara yanlış girişleri net bir biçimde anlaşılıyor. ilk 2 kişilik videodakiler için söyledim.

Son düzenleme:
Baştan sona izledim videonuzu elinize sağlık . Özelikle o ybr ve cbf 125'in virajlı videoları çok iyidi . :)

Teşekkür ederim :) beğenmenize gerçekten sevindim

videoların cok iyi abi teker videosunu ve bunu izledim duyarlılığın çok hoşuma gitti :) sonuna kadar destekliyorum gelen yorumları bize yolla hallederiz biz :)

Bugün yeni video hazırlayacağım kasklarla ilgili, yetişirse bugün paylaşırım yetişmezse yarın kesin yayında :)

eline sağlık çok güzel birşeye değinmişsin umarım anlamışılır ve faydalı olur. fakat videoda bazı virajlara yanlış girişleri net bir biçimde anlaşılıyor. ilk 2 kişilik videodakiler için söyledim.

Bazı noktalar gözümden kaçabiliyor fakat mümkün olduğu kadar örnek olmaya aday videoları düzenliyorum :) Dikkatiniz için teşekkür ederim

Kask hakkında videomuz çekildi, hazırlandı yüklenme aşamasında :) Buraya gene konu açacağım yeni arkadaşlarımızın bilinçlenmesi adına

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar