Janttaki zincir yağı nasıl geçer ?

JANT İÇİNDEKİ LEKELER İÇİN--- LASTİKLERE BULAŞTIRMADAN... WD40+bir adet her hangibi bir bez :) bu kadar jantın iç tarafına wd40'ı sıkın ve bezle silin..çok kolay bir şekilde çıkıcaktır leke ve şaşırıcaksınız çok kolay oldu diye :)

zincir temizliği için ise mazot+zincir fırçası (diş fırçasıda olur biraz uğraştırır ama)

Kocaeli İl Temsilcisi
motulun temızleme spreyı var jant ıcın al sık sil geçsin.

Motul alıpta boş yere parasını çarçur etmesine gerek yok hocam , zincir spreyi deseniz neyse diyeceğim ama temizlemek içi ekstra para vermeye gerek yok . Bu işin en uygun yolu mazot . Camsil fısfısın içine mazotu koyun ve sıkın , jantlarınız tertemiz olacaktır . :cat:

Arkadaşlar evimde wd40 oldugu için wd40 jantları temizledim ve ciddi şekilde etkili oldu lastiklere değdirmemeye dikkat ettim özellikle.
Bir dahaki yıkamama mazot kullanıcam bide onu deniycem bakalım hangisi daha etkili olacak :) Hepinize teşekkür ederim yorumlar için.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sentetik tiner iş görür. Boyaya da zarar vermez.

Forumdan Uzaklaştırıldı
durun ben söyleyeyim,tinerci değildiniz değil mi :mrgreen:

ben gazyagı ile temizliyorum, zincirleri de onla temizlediğimden elimin altında gazyağı var.

Tinerciyim ama ne çekiyor ne de satıyorum :mrgreen:
Sentetik tiner hem temini çok kolay hem de gaz yağı yerine kullanılabilecek fiyatı da ucuz olan bir sıvıdır. O yüzden :D

Tinerciyim ama ne çekiyor ne de satıyorum :mrgreen:
Sentetik tiner hem temini çok kolay hem de gaz yağı yerine kullanılabilecek fiyatı da ucuz olan bir sıvıdır. O yüzden :D

forumda yine aynı şekilde, sentetik tineri önermiştiniz bir konuda, not olarakta tiner çekmediğinizi belirtmiştiniz ona hitaben gülümsetti yorumunuz.

nereden bulcaz onu ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yağlı boya satan herhangi bir dükkanda bulunur. Şu forumda gaz yağı bulamayan talihsiz arkadaşlarım dinlemiyorlar ki beni :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar