4sayfa içinde tarafsiz olarak yazan sadece birkaç kişi var..
Hyosungsever arkadaşlar,hyosunga bok atanlara dediğiniz şeylerin aynisini kendiniz yapıyorsunuz..
Marka fanatikliği diyip alasını yapıyorsunuz..
Objektif olarak bakanların yaptiği eleştiriye,söylenen her negatif şeye kesinlikle bir karşı teziniz var,ne yani sıfır hatamı bu alet arkadaş..
Malzeme kalitesizliğinden bahsedilmiş,yok balyozlamı vurdun he he he diye teletabi muhabbeti dönmüş..
Siz bakınca boya kalitesini,parçaların birleşim yerlerindeki farkları göremiyorsanız ya görmek istemiyorsanız sizin için yeterlidir ya da malzeme kalitesiyle ilgili hiçbir fikriniz yoktur..
-Boya soldu?
*güneşte kalmıştır.
-elimde kaldı?
*çok sıkmışındır.
-motor kilitledi?
*çok basmışındır.
Bunlar ve bunlar gibi tüh kaka bilmemne alaycı cevaplar,yok o devir saatindeki kırmızı yer bilmemneymiş..
Ben devir saatine keyif almak için bakarım,ay kaça geldi koptumu patladımı diye bakmam..
Bakmak zorunda kalıyorsam bu bir sorundur.
Şuanda o kırmızı tehlikeli alan dediğiniz bölgeye bol bol giriyorum,en fazla yağım çabuk yanıyor motorumun ömrü uzun vadede kısalıyor,çatırt diye bitme gibi bir durumu olmuyor..
Eğer motoru elime alma gibi bir korkum varsa bu bir sorundur.
Onu yapmazsan bişey olmaz,bunu yaparsan şu olur diyip bana kullanımın hatalı ondan oluyor diyemezsiniz,birinde olup diğerinde olmuyorsa olandaki sorundur arkadaş bukadar basit..
Ne zaman siz fikrinizi almak isteyene bu sorunlardan bahsedersiniz,isteyen sizin gibi dikkat ederek kullanır malzeme kalitesinden beklentisi sizinki kadardır,isteyende eleştirir ve siz eleştirisini kabul edip saygı duyarsınız,işte o zaman sizinle konuşurken hyolarınıza beklediğiniz saygıyı görürsünüz..
Bu yazdıklarımda eleştirenlere karşı bol geyikli rakı sofranıza meze olmazsa iyi..
Benim açımdan hyo 250r a gelince,bende keyif alanlardandım..
Sorunlarımı yukarıda yazdıklarımdan az çok anlamışsınızdır,malzeme kalitesi görsel olarak kawayı arattı,mekaniksel olarak ben bir sıkıntı yaşamadım..
Baya abandığım oldu ancak şimdiki kadar zorlamadım,o yüzden motoru elime alma gibi bir durumumda olmadı..
Bunların sorun olabileceğini bilerek alındığında binilebilecek gerçekten keyif alınabilecek makinadır,benim gibi tip konusunda takıntılıysanızda olması gerekenden biraz pahalı olmasını tipiyle kurtarıyor..
Çoğu kişi refereans alıyor diye bu kişiyi örnek veriyorum Altın elbiseli adam'ın programında defalarca şu sözü duyarsın "Bir önceki sahibi biraz şevkli ise dikkat etmek lazım. Canı alınmış olabilir "
Heh sen işte o şevkli arkadaşsın anlaşılan.
Yok fazla sıkmışsın diye mevzuyu küçümsüyorsunya Mekanikten zerre anlamadığını söylemiş oluyorsun.
Kusura bakma ama ben çalıya çırpıyada sürterim kafasıyla hangi motoru kullanırsan sonraki sahibinin kucağına bırakırsın çocuğu. Sonra ki adamda alır kısa süre sonra vay efendim yatak sardı ot oldu ... olur. Öyle düşündüğün gibi uzun vade olmaz o.
Sen iyi yağını erken değiştiriyormuşsun bari
Bbu konuda bahsettiğimiz tiplerden birisi yolda yanıma geldi aramızda şöyle bi diyalog geçti;
-Ya bunlar çok dandik bende vardı. Tekirdağ yolunda basıyordum motor kilitledi
-Bu motor ile 1,5 yılda 30 binde km yaptım bi sıkıntı görmedim. Yeterki 4000km den önce zamanında yağını değiştir.
-Ohoo sen motora çok para harcıyormuşsun.
-Hacım sana iyi günler gitmem lazım.
İşte bu adamların elinden geçince böyle oluyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:18 ----------
Gt650 yi alanı duymadım görmedim. Hyosung çok sikintili bir motor. İster alinin ister alinmayin.
Vallaha mı
3. Hyosung'umu kullanıyorum 2. GT650 mi kullanıyorum. Son motorum ile 1 yılda 25bin km yaptım.
Türkiyenin her yerini gezdim motorlarımla çok şükür bir sorun yaşamadım.
Etrafımda 6 tane GT 650 kullanıcısı olmuş arkadaşım var.
Kaldı ki; Madem alanı görmediysen.Nasıl sıkıntılı diyebiliyorsun. Birisi almadan, kullanmadan neyine yorum yapıyorsun sıkıntılı diye ?
Kimse demiyor ki en baba motor budur diye. Bildiğiniz orta kalitede fiyat/performansı iyi bir motordur o kadar.
Ne dandiktir sürekli sorun çıkarsın. Ne über kalitedir bakınca malzme kalitesine şapka çıkarılsın.
Ne veriyorsan onun karşılığını alıyorsun.