Anladım, ülkemizde doğru düzgün seçenek yok ki, ne çıplak motorda ne süpemotoda seçenek var:farao:
Hayırlısı olsun fatih abi. Al Ninja bak dalgana![]()
Herkese selamlar,
2014 Haziran ayından beri duke 200 kullanıyorum. Motor yaklaşık bir aydır dışarıda branda altında duruyordu ve geçtiğimiz hafta çıkardığımda gidonda noktalar şeklinde çok sayıda pas gördüm. Bunları temizlemek için ne yapabilirim, öneriniz var mıdır?
Ben motoru 6 aydır kullanıyorum. Millet haşat etmiştir diye 2. el almadım pişmanım. Motor hala 300 km de. Zinciri 3 haftada bir yağlıyorum fakat her defasında yağı eksikmiş gibi hissediyorum. Felaket yağ atıyor kutu bitsin motul alıcam çin mali yağ vermişlerdi. Kullanandan tavsiye beklerim.
5km deyken taksicinin kazasına kurban gittim ilk defa motor kullandığım için korkutan motordan atladım30-40 km hızım vardi. Fren pedalı kırıldı.Yedek parça yok gittim kaynak attırdım. 29km de iken 5-10 km hızla kalkarken lastiğin dandikliğiden ve yerin ıslak olmasından motor sağa yattı gene kırıldı. Gittim gene parça yok. 55km de iken motoru garajda yere düşürdüm koluma kıramp girdi ve gene kırıldı ama bu sefer gittim orjinali buldum aldım(26€). 3 gün önce garajda gazı fazla açtım arka kaydı yere düştü gene kırıldı gene kaynak yaptırdım
Anlayacağınız buraya bir koruma gerekiyor her düştüğünde kırılıyor bu alet. Koruma aksesuarı da bulamadım.
Zincirim yok. Disk kilidim yok. Motoru Allah'a emanet bırakıyorum çünkü çanta yok. Givi'nin çanta takınca artçı alamıyoruz. Sığmıyolar. Sırt dayanağa olacabilecek bir çanta önerisi var mı ? Bir de Allah rızası için fiyatı makül olsun. Bıktım bu ktm nin fiyat politikasından.
Benim tek boş günüm pazarları. Diğer günler full doluyum. Lastik satıp ve değiştiren yer var mı ? Herkes sadece satıyor değiştirmiyor. Acıbadem de oturuyorum
Daha servise gitmedim çünkü 1000 olana kadar garanti bitecekBazen çalıştığında farlar yanmıyor. Park farı yanıyor. Tekrar aç kapa yapyorm yanıyor. Bu sorunla karşılaşan veya çözümü düşünen ?
Aynayı ayarlıyım derken elimde kaldı. Yerine koydum ama yalama oldu. Rüzgarda bile oynuyor. Nasıl ayar yapılır bulamadım. Yenisini alacaksam aynısını almam. Farklı bir önerisi var mı ?
Birde ktm yerine farklı aksesuarlar var mı ? ktm de elcik koruma bakıyorum 400tl 500tl. Sıf şu fiyat politikası yüzünden bir daha ktm binmeyeceğim. Motor güzel eyvallah ama hiç bir şey takamıyoruz. Kask elimde geziyorum çanta yok diye. Nc750 yi sıf bagaj için alabilirim.
4. viteste 9.000 deviri geçtiğimde silkeleme yapıyor motorum. Nedeni neler olabilir arkadaşlar? Her zaman da yapmıyor meret anlamadım. Yeni başladı bu.
Bi kaç ay içinde yeni motosiklet almaya planlıyorum, duke200'de düşünüyorum 3 litre falan yakıt tüketimi var sanırım.
Kullanıcıları olarak ne önerirsiniz ?
duke390 abartı olur heralde, mt125 de hoşuma gidiyor da yzf125 kullandım biraz daha atik bi motosiklet olsa fena olmaz.
Sadece 4. viteste olmuyordur sanırım? Nasıl bir silkeleme. Ciddi mi, hafif mi? Biraz tıkanıp sonra devirlenmenye devem mı ediyor, yoksa 9000 ve üzerinde kaldığın tüm süre boyunca sürekli mi silkeliyor?
Selam arkadaşlar KTM Duke 200 almayı düşünüyorum bu benim başlangıç motorum olucak doğruyu söylemek gerekirse scooter biliyorum ama debriyajlı daha önce bi kaç kere dışında hiç kullanmadım üstünde öğrenicem 10.500'e 2012 model 8 bin km buldum nasıldır sizce ne dersiniz pekte piyasayı bilmiyorum hani motoru al ustaya götür dese yolda bi kaç kere istop bile edebilirim. Görüşleriniz nelerdir
Ciddi, gaz kesiyorum tekrar veriyorum. Yapmıyor o zaman. Biraz tıkanıp devirlenmeye devam ediyor. Sadece 4. viteste denk geldim şu ana kadar...
İlk olarak hava filtresini bi kontrol et derim, yağ basmış, hava alamıyor olabilir. Snorkel'in ucuna da bak, belki ıvır zıvır bişeyler snorkelin ağzını tıkamış olabilir.
ikinci durum hava girişi temiz ve sorunsuzsa enjektör temizleyicilerden depoya biraz koy derim. Belki kirli benzinden dolayı enjeksiyon tıkanmıştır.
Bence ya hava ya benzin yetersiz kalıyor.