Ağzına sağlık, benim dediğim iyi bir beslenme yoksa protein tozundan medet beklemesinler. Bilmeyipte konuşan çok, iyi bir yorum olmuş sağol.
dostum protein tozunun hiçbir zararý yokltur. o içtiðiniðz þeyler zararlý diyen insanlar bi elinde bira bi elinde sigara masada yaðlý çerezleriyle göbeklerini kaþýyor. yararý yoktur diyen arkadaþýma da katýlmýyorum. dana bonfile al falan demiþ. kesinlikle protein tozu kullanýyorum belsenmemden kýsayým demeyin. spor yapýyorsanýz beslenmenizi bozmadan zaten protein aðýrlýklý beslenirken besin takviyeleri supplamentlere baþvurun. yani hem düzenli beslenme hemm suplament hem spor. spor yapýldýðý sürece ve belli aralýklarla kan tahlilerine gidildiði sürece, sporun farklý evrelerinde farklý suppþlamentleri kullanmak çok yararlýdýr. mesela protein tozundan örnek verelim;
çok basite indirgeyerek açýklayacaðým bald dönemde whey, definasyon döneminde izole protein kullanmak yararlýdýr. tabi bunun envayi çeþit detayý var beslenmesi var uykusu var yaptýðýn spor kaldýrdýðýn aðýrlýk setler cardio vs deðiþiyor.
---------- Mesajlar birleþtirildi - 21:58 ---------- bir önceki mesaj zamaný 21:53 ----------
arkadaþ diyor ki bodybuilding yapmayýnben de diyorum ki salonda çalýþacaksanýz fitness yapýn crossfit yapýn