Kawasaki Kawasaki Ninja 250 SL Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Kocaeli İl Temsilcisi
Yalnız yzf r25 in fiyati öyle ucuz olmayacak bana kalırsa en 15 bin derler

Daha doğmamış çocuğa hemen don biçmeyin hocam . :) Rekabete girerse Yamaha diğer firmalarla , o zaman doğal olarak düşük tutacaklar tıpkı mt-07'in politikası gibi . :cherry:

Aea nin yüzü baya guluyo sanırım baya canavar bi motor

Sanırım gidişini baya beğenmişe benziyor , yarın artık yayınlandığında bakacağız neler diyeceğini . :)

AEAle boyumuz hemen hemen aynı (186) 250 sl çok küçük duruyor adamın altında sırf bu yüzden alamayacağım bu motoru :pale: Yamaha insaflı olur inşallah.

Zam gelmez euro yükselişe geçerse fiyat artar motoru begendiyseniz bu fiyat çok uygun on numara makine

euro 2.62 beyler daha da düşecek ama dolar için aynı şeyi söyleyemem.Sadece euro kawasaki için mi geçerli yoksa diğer markalarda euro üzerinden mi satış yapıyor?

Arkadaşlar bu motoru yakından inceleme fırsatım oldu..Benim boyum 1.76 kilom 80 bana küçük geldi ..
Biraz ufak motor ve selesi hiç rahat değil ama sonuçta sport makine (250de olsa)
Honda bu sene avucunu bol bol yalar o fiyatla..
Şahsi fikrim bunun yerine KTM RC 200 daha iyi olur o biraz daha iri ve üzerindeki malzeme çok daha kaliteli

https://www.youtube.com/watch?v=2H3hk_pvwkY

evet AEA videosu geldi...
Video izlenirken bilmeniz gereken bir şey var. Eşim daha rahat binsin diye motor mümkün olan en alçak seviyeye getirilmiş idi.

iyi seyirler.

Kocaeli İl Temsilcisi
euro 2.62 beyler daha da düşecek ama dolar için aynı şeyi söyleyemem.Sadece euro kawasaki için mi geçerli yoksa diğer markalarda euro üzerinden mi satış yapıyor?

Kawasaki ve Ktm euro üzerinden satış yapıyor . Diğer markalar tl üzerinden .

Beklenen video sonunda çıktı beyler , gözünüz aydın . Ortalığı çok karıştıracak bu motor . Bu motor böyle gidiyorsa kim bilir Yamaha R25 nasıl olacak . :)

Arkadaşlar bu motoru İST'da kullanan kimseler var mı? Cbr250 kullanıyorum da, cbr'dan geçmeye değer mi? En azından bir yakından inceleme imkanım olsa karar vermem yine kolaylaşır. Var mı yardımcı olucak arkadaş. Tur vermesini beklemiyorum tabi kesinlikle sakın yanlış anlamayın o yine kişiye kalmış bir durum ama yine yakından görüp parça kalitesini felan incelesem fena olmaz, aklımda şüphe kalmaz. Ayarlasak mı yarın için müsait olan bir arkadaş varsa bir buluşma?

Yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar bu motoru İST'da kullanan kimseler var mı? Cbr250 kullanıyorum da, cbr'dan geçmeye değer mi? En azından bir yakından inceleme imkanım olsa karar vermem yine kolaylaşır. Var mı yardımcı olucak arkadaş. Tur vermesini beklemiyorum tabi kesinlikle sakın yanlış anlamayın o yine kişiye kalmış bir durum ama yine yakından görüp parça kalitesini felan incelesem fena olmaz, aklımda şüphe kalmaz. Ayarlasak mı yarın için müsait olan bir arkadaş varsa bir buluşma?

Yardımcı olur musunuz?

Ben bu motora sahibim, tamam güzel hoş motor ama CBR dan geçmende bence gereksiz olur kanaatindeyim. Neticede atla deve değil. Motorundan menmun isen bence hiç uğraşma hocam.

Ben bu motora sahibim, tamam güzel hoş motor ama CBR dan geçmende bence gereksiz olur kanaatindeyim. Neticede atla deve değil. Motorundan menmun isen bence hiç uğraşma hocam.

Motorumdan aşırı derece de memnunum. Tek amacım değişiklik. Cbr benim 5. motorum ve bana yetiyor. Uzun yolda olsun, şehir içinde olsun. 600cc aklımın ucundan bile geçmiyor. Geçse de sırf sesi hoşuma gidiyor diye düşünüyorum bazen de sonra gereği yok diyorum :) O yüzden sordum sizlere de. :) Teşekkür ederim yine de :)

10405310_778257295561904_992253275518222114_n.jpg

bu motora bir de çok küçük filan diyorlar ya :)
yahu adamlar 250 SL yani 250cc Slim (ince) Light (hafif) adını vermişler. yani ince ve hafif olması için tasarlanmış bu motor. Kawasaki zate bu motor ziyadesiyle kaslıdır heybetlidir gibi bir iddia da bulunmuyor. boyut ile alakalı yorum yapanlar bunu ne zaman fark edecekler diye bayadır bekliyorum :)

sana gelince NEONXC efendi! ömrünü kısaltıyorsun! yahu biz çalışmaktan motora bile yaklaşamıyoruz sen paso resim paylaşıyorsun! nedir arkadaşım senin olayın, maksadın gözümüze sokmak ise ::pokey:: evet doğru yoldasın? yine çok yakışıklı pozlar filan veriyorsun? ::deliir:: şaka bir yana kazasız belasız inşallah!

Bu başlığı sıcak tutacağım sürekli :)

Murat abi senide yollarda görmek istiyoruz :)

Millet te ninja 250sl almasın. Azınlık olarak kalalım ayrıcalığımız olsun :)

Gitsin Irc li cbr250r ye 13.500 bayılsınlar :)

Bunu almaya karar verdim para birikiyor hadi hayırlısı bakalım takipteyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar