Protein Tozunun bi zararı olmadığı gibi bir yarari da yok. En az 7-8 marka whey protein kullandım emin ol gereksiz. Üzerinde yazar zaten iyi bir diyetle etki eder diye, ki iyi bir diyeti olan kişinin Supplementlere ihtiyacı yoktur. 3000gr muscletech marka Supplement ortalama 200 lira desek ayda 2 kutu tüketeceksin, idman öncesi ve sonrası sabah kahvaltısından önce vs. Aylık 400 lirayla git dana bonfile al daha iyi en azından gerçek besin, yada ne bileyim ton balığı. Güvenilir marka güvenilir satıcı (Bazısı sahte olabiliyor) ve Amerika üretimi olması gerekir. Avrupa'dan ithal Supplementler tamamen çöp. İlla alacaksan bişeyler Creatin al, ama bence o da gereksiz.
kadınlar klübüne motor hakkında soru sormak olmuş buvucud forumlarına yazarsan doğru cevabı alırsın
Merhabalar oncelıkle aranıza yenı katıldım. Dılerım yazacak olduklarım bıraz faydalı olur. Oncelıkle 3 senedır bu sporu yapıyorum. Bır gun salondakı hocam sırtımda sıvılce gorunce bana dırek proteın tozu kullanıyorsun demı senın karacıgerınde yaglanma var dedı bende tırstım tabı ılk zamanlarımdı spordakı hemen doktora gıttım doktora sırtımda sıvılceler var bana karacıgerın yaglanmıs dedıler dedım doktor bana guldu oglum ne alakası var dedı. Sonra bu kıs basında bır rahatsızlıgım ıcın doktora gıttım kan tahlılı falan fılan ıstedıler sonucları doktor gorunce dırek bana sen proteın tozu mu kullanıyorsun dedı evet dedım senın karacıger enzımlerı bıraz yuksek cıkmıs dedı sen onu bırak 10 gun sonra dahılıye doktoruna kan tahlılı ıste dedı 10 gun sonra doktora gıttım kan tahlılı ıstedım neyse tamam degerler dusmusmeye baslamıs demıs bende proteın tozunu bıraktım dedım doktor guldu ne proteın tozu dedı bunun proteın tozuyla alakası yok dedı alkol kullanıyor musun dedı evet dedım gıt 10 gun alkol alma yıne gel dedı bende sordum proteın tozu kullanabılır mıyım dıye kullan dedı bende alkolu bıraktım proteıne basladım tekrar 10 gun sonra doktor tekrar kan tahlılı ve ultrasyon ıstedı ve butun degerler yerlı yerındeydı ve ultrasyonda en ufak bır sorun cıkmadı proteın tozu saglıga zararlı dıyen arkadaslar bence bıraz abartıyorlar ve eger kalıtelı ve olcusunde kullandıktan sonra ve zaman zaman vucudu dınlendırdıkten sonra hıc bır zararı yokbıraz uzun oldu k.bakmayın yardımcı olmak ıcın yazdım
)
5 yýl vücut geliþtirme yapmýþ,o abidik tozlarlardan içmiþ ve þuan 32 yaþýna gelmiþ biri olarak þu kadar söyleyeyim,içmeyin.hatta salonda aðýrlýk kaldýrmak yerine gidip baþka spor yapýn.kas yapmak kompleks törpülemekten baþka hiçbir iþe yaramaz.nacizane tavsiyem,yüzün,dalý
þ yapýn,daðcýlýk yapýn.
5 yıl vücut geliştirme yapmış,o abidik tozlarlardan içmiş ve şuan 32 yaşına gelmiş biri olarak şu kadar söyleyeyim,içmeyin.hatta salonda ağırlık kaldırmak yerine gidip başka spor yapın.kas yapmak kompleks törpülemekten başka hiçbir işe yaramaz.nacizane tavsiyem,yüzün,dalış yapın,dağcılık yapın.