Nedir bu motorculara olan düşmanlık???

catssasd.jpg

Hayır biri yanlış yaptı diye bizim suçumuz ne insanlar çok cahil çok boşlar. Yazık vallahi

Gelsin sursun allah ya bana verir ya ona selenin altında 60 lık duruyo dograrım adamı hiç acımam ben kask ruhsat plaka cıkarmadan once bunu hallettim kullanmayı sabırsızlıkla bekliyom gerekene gerekeni yaparız

Gelsin sursun allah ya bana verir ya ona selenin altında 60 lık duruyo dograrım adamı hiç acımam ben kask ruhsat plaka cıkarmadan once bunu hallettim kullanmayı sabırsızlıkla bekliyom gerekene gerekeni yaparız
olgunlaşınca ben ne laflar etmişim diyeceksin

devir böyle kardeş nerdeyse her arabada bi sopa var en azından neden böyleleri cok oldugu icin boyle bu insanlara bu şekilde davranmak lazım böyle yapmak lazım acımam harbiden ne acıcam nerde olursam olsun trafikte bile kendini ezdirmiceksin hiç bi yerde ezdirmem kendimi ne gerekiyosa yaparım olgulaşmayla alakası yok

devir böyle kardeş nerdeyse her arabada bi sopa var en azından neden böyleleri cok oldugu icin boyle bu insanlara bu şekilde davranmak lazım böyle yapmak lazım acımam harbiden ne acıcam nerde olursam olsun trafikte bile kendini ezdirmiceksin hiç bi yerde ezdirmem kendimi ne gerekiyosa yaparım olgulaşmayla alakası yok
ben sana kendini ezdir demedim ki doğrarım ederim vs bunlar ile hayatını bitirmek çok kolay ya geri toplaması?

direk oyle tabi cıkarıp saldıracak degilim laftan sozden anlamıyosa zaten bu şekilde davranan kişiler genelde böyle olur laftan sozden anlamaz cıkartırım goz dagı veririm hiç bişe yapmazsak sanada yapar banada böyle yapacaksın ki bidaha kimseye böyle bişe yapamasın adam gibi arabasını kullansın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar