Motosiklet ve boy

Çorum İl Temsilcisi
Burdayım hocam 1.sayfada kaldı cevap :farao:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------

Öyle bir sordun ki Yiğit oturmasa bile oturdum der artık:mrgreen:

KAHİNMİSİN MÜBAREK :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------

BİRİLERİ İÇİN TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALAMA VAKTİ GELDİ HERHALDE

Boyum 1.90 mondial le arkadasi takip ediyordum arabanin aynasindan bakinca gülme krizine girmiş çocuk :) benim altimda motor gozukmuyomus koşarak gidiyo gibi gozukuyomusum :(

Burdayım hocam 1.sayfada kaldı cevap :farao:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------

KAHİNMİSİN MÜBAREK :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------

BİRİLERİ İÇİN TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALAMA VAKTİ GELDİ HERHALDE

[url]http://i.hizliresim.com/7VW7lW.jpg[/url]

cuk oturmuşun kardeşim

Adam oturmuş ya birde diyorsun oturdunmu hiç diye?:mrgreen:

ahahahha tamam ya uzatmicam :D arkadaşlar çok iyi biliyorlar. üstüne oturmuş baksana :D bilirkişi :D

özetle ikisi de sorun olmaz. ha yok korkarım diyorsan msx125 al kesinlikle hardcore tavsiyemdir. ben henüz oturmadım ama bulsam mutlaka otururdum üstüne :D :flower:::koop::::koop::::koop::::koop::::koop::

boyum 1.70 ama ktm adventure 950- 990 ları cok rahat kullandım. ama bu zamanla kazanıcagın bır tecrube olucak. normalde bu motora 1.80 e yakın ınsanlar hep bınıyor. dedıgım gıbı zamanla o tecrubeye ulaşıcaksın motorda sabıt dururken onu tek bacagınla yada parmaklarının ucuyla kontrol etmeyı falan ogrenıceksın vs vs . ufak motorla başla yavaş yavaş büyütürsün zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar